Govorice

Pippa končno spet ob svojem soprogu

Sonči Nered-Čebešek / Novice Svet24
16. 7. 2018, 20.20
Deli članek:

Nešteta ugibanja, kaj vse gre v komaj leto dni trajajočem zakonu narobe, so bila upravičena.

Dreamstime
Pippine prijateljice pravijo, Pippa Jamesa globoko ljubi in se je v vseh pogledih pripravljena prilagajati.

Kraljevska svakinja Pippa Middleton Matthews se namreč več kot mesec dni nikjer ni pojavila s svojim možem Jamesom.

In glede na to, da ji fotografi, odkar nosi pod srcem kraljevskega nečaka oziroma nečakinjo, sledijo celo takrat, ko v smetnjak pred hišo odnese smeti, je bilo res nenavadno, da nikjer ob njej ni bilo opaziti bodočega očka.

Profimedia
Nekaj dni po krstu sta Pippa in James na stadionu dajala vtis svežih zaljubljencev.

POTRJENO: VSE V REDU

Privrženci Kate in njene družine so obtožili Jamesa, da se izogiba dolžnostim in da je do svoje žene premalo pozoren.

Posebej so govorice o težavah v zakonu postale glasne, ker je teniška navdušenka Pippa kar dvakrat prišla na Wimbledonski stadion spodbujat Rafaela Nadala v družbi svojega razvpitega brata Jamesa.

Ko sta se Pippa in njen mož končno pojavila skupaj na krstu nečaka Louisa, je bilo pričakovati, da se bodo govorice o njunih nesoglasjih pomirile, a jih je skupni nastop še spodbudil.

Oba sicer lepo urejena in uglajena sta delovala precej hladno, niti dotikala se nista. Spregovorili so celo strokovnjaki za govorico telesa in izrazili enotno mnenje, da nekaj med zakoncema ni v redu.

No, pa je že dva dni po krstu par sproščeno prišel na Wimbledonski stadion. Tokrat sta se smejala, se držala za roke in usklajeno navijala za svojega favorita. Tudi tokrat so skupne fotografije proučili izvedenci in spet enotno sklenili, da sta bodoča starša zaljubljena kot prvi dan.

Kakorkoli že, bližnji prijatelji Pippe in Jamesa so že prej poudarjali, da ima on kot uspešen poslovnež nešteto delovnih obveznosti – s katerimi pa se je Pippa vsekakor sprijaznila, saj imeti moža milijonarja prija vsaki ženski.