KOT V PRAVLJICI

Barbara in Rok sta se preselila na svoje, čeprav so njegovi starši zvezi nasprotovali

T.P. / Novice Svet24
15. 7. 2018, 08.05
Deli članek:

Vodja Ansambla Roka Žlindre in njihova pevka Barbara Ogrinc, ki so Slovenijo pred leti zastopali tudi na pesmi Evrovizije, sta dokaz, da prava ljubezen premaga vse težave.

Osebni arhiv
Barbara Ogrinc in Rok Žlindra sta premagala številne ovire na poti do ljubezni.

Malo ljudi je tako pogumnih, kot je 28-letni Rok Žlindra. Njegovi starši so nasprotovali njegovi zvezi z dve leti mlajšo Barbaro, češ da ni dovolj dobra zanj, a se jim je mladenič odločno uprl.

Parček se je ravno vrnil z rajskih Havajev. »Tam sva bila deset dni, naučila sva se deskati na vodi, letela s helikopterjem, plavala z delfini in si ogledala prizorišče snemanja filma Jurski park.« 

Z njimi je začasno prekinil stike in se boril za svojo ljubezen. Strasti so se sčasoma umirile in po dvanajstih letih sta Rok in Barbara še vedno srečna in zaljubljena kot prvi dan. Nedavno pa sta se preselila v svoje stanovanje, kjer se njuna ljubezenska zgodba nadaljuje. »Spomnim se začetkov. Eno leto je Barbara pela pri nas, a sva imela strogo profesionalni odnos. Sčasoma mi je postala všeč tudi kot dekle in oseba. Zaljubil sem se vanjo,« se spominja Rok, ki se mu še sanjalo ni, kakšne težave in jezo družine si bo nakopal s tem. »Starši so bili gluhi za vse pametne besede. Bilo je zelo boleče, a kljub vsemu nisem popustil,« se spominja. A njuna ljubezen je bila močnejša od vseh nesoglasij in ima srečen konec. »Po dvanajstih letih sva se odločila, da greva na svoje, in sva se preselila v stanovanje. Tako imava svoj mir in zasebnost. Mislim, da se po toliko letih spodobi,« se smeji Barbara, ki je zadovoljna z razpletom.