USPELO JI JE

FOTO: Postala ljubljenka kraljice Elizabete II.

N.S./Novice Svet24
14. 7. 2018, 07.20
Deli članek:

Čeprav pravijo, da je britanska kraljica velikokrat »brezsrčna« in ne mara novih ljudi, je Meghan Markle dokazala ravno nasprotno, saj ji je na dvoru uspelo nemogoče.

Profimedia
Ta teden so se spet zbrali na balkonu, le da je tokrat Meghan stala ob kraljici.

Vojvodinja Sussekška Meghan Markle je dokazala, da je očitno iz pravega testa za kraljevo družino. V zelo kratkem času je namreč postala ljubljenka britanske kraljice, kar je bilo do zdaj praktično nemogoče.

Princ Harry je presrečen, da je babica tako zelo lepo sprejela njegovo ženo. 

Ko je Meghan Markle 10. junija doživela svoj krst, ko je prvič stopila na slavni balkon Buckinghamske palače, je bila živčna in bolj v ozadju. Ta teden pa je vsa nasmejana in sproščena uživala med ceremonijo na slovitem balkonu, stala pa je tik ob kraljici, kar je precej nenavadno, saj bi po hierarhiji načeloma moral zraven stati princ. A očitno jo kraljica obožuje in je zato tudi »spregledala« protokolarna pravila, govori se celo, da si jo je osebno želela ob sebi.

OBOŽUJE NOVO ČLANICO

Mnogi so zelo presenečeni, da je kraljica tako hitro »posvojila« novo članico družine, saj to do zdaj ni uspelo še nikomur. »Veliko sta skupaj in sta res postali dobri prijateljici. Lepo je videti, ko je kraljica nasmejana, in Meghan očitno zelo dobro vpliva nanjo ter na njeno srečo,« je povedal vir iz Buckinghamske palače, kjer pravijo, da je Meghan uspelo nemogoče.

DOGODEK V ZNAMENJU SMEHA

Ta teden se je kraljeva družina zbrala na slovitem balkonu, saj je v Londonu potekala slovesnost britanske letalske flote. Še nikoli do zdaj člani kraljevega vrha niso bili tako sproščeni, nasmejani in razpoloženi za smeh. Šestintridesetletni princ William je celo zelo očitno povedal šalo, ob čemer so vsi prisotni na balkonu bruhnili v smeh, nato pa je šalo povedala še Meghan in od kraljice dobila najboljši možen odziv, širok in iskren nasmeh, kar je opazil tudi princ Harry, ki je vesel, da je babica tako zelo lepo sprejela njegovo ženo.

***TEMPLEJT V PRIPNKI! POUDAREK: Princ Harry je presrečen, da je babica tako zelo lepo sprejela njegovo ženo. CITAT: Lepo je videti nasmejano kraljico, Meghan očitno zelo dobro vpliva nanjo in na njeno srečo. SLIKE: (kraljeva druzina) Ta teden so se spet zbrali na balkonu, le da je tokrat Meghan stala ob kraljici. (meghan junij) Junija je bila na balkonu še zadržana in živčna ter skrita v ozadju. (meghan kraljica) Meghan in Elizabeta II. sta v zelo kratkem času postali dobri prijateljici. (meghan obrez) - OBREZ brez podpisa, zraven citata (meghan smeh 1) Na balkonu Buckinghamske palače so se ves čas smejali, šalili in uživali. (meghan obraz) V le enem mesecu je pridobila ogromno samozavesti. (meghan kraljica 1) Kraljica jo ima po novem rada tik ob sebi.***