Mobilna verzija
07:05 23. september 2018

Slovenka bo glavna na svetovnem prvenstvu

V. M.
1 Posodobljeno: 10:31 / 19.7.2018

Priznana plesalka in koreografinja Nika Kljun bo sodelovala na spektaklu ob koncu svetovnega nogometnega prvenstva, kjer je prevzela vlogo glavne koreografinje glasbenega nastopa na finalu.

Nika Kljun

Foto: Mediaspeed

Najuspešnejša slovenska plesalka in koreografinja Nika Kljun zadnja leta žanje velike dosežke in se povezuje z zvenečimi imeni. Zdaj bo na seznam uspehov dodala še enega.

Nika se tokrat lahko še posebej pohvali, saj bo sodelovala v zabavnem delu svetovnega nogometnega prvenstva v Rusiji. Založba Sony Music Label ji je namreč ponudila koreografiranje glasbene točke, ki se bo odvila v nedeljo, pol ure pred velikim finalom. Nika je sodelovanje z založbo in Mednarodno nogometno zvezo seveda z veseljem sprejela. »Nikoli ne bom pozabila dne, ko sem prejela vabilo. Zelo sem počaščena, da bom lahko del enega največjih televizijskih dogodkov na svetu, ki ga spremlja na milijone ljudi,« je povedala.

nika kljun

Dopust bo letos počakal, saj je svetovno nogometno prvenstvo res še ena super priložnost, ki pa bo Niki vzela veliko časa. Foto: Arhiv časopisa Novice Svet24

VROČE PRIPRAVE

Avdicijo za plesalce je kreativna ekipa že opravila minulo soboto, na to, kakšno točko je zelo iskana koreografinja pripravila za nogometne navdušence, pa bo treba počakati do konca tedna. Verjamemo, da se bo Nika tudi tokrat več kot odlično odrezala, za piko na i pa so tu še pohvale vodilnih pri Fifi, ki so z Nikinim delom zelo zadovoljni.

Vaš prispevek