Pred kratkim sta starševske radosti prvič občutila televizijska voditeljica Maja Sodja in smučar prostega sloga Filip Flisar

MAJA SODJA

Maja se je konec decembra lani s fotografom Damjanom Žibertom razveselila sinčka, ki sta mu nadela ime Mark. Čeprav voditeljica svojo zasebnost skrbno skriva pred javnostjo, pa je tokrat naredila izjemo in s svojimi sledilci na družbenem omrežju Instagram delila prikupen posnetek s sinkom. S fotografijo, na kateri se gledata v ogledalo, je povsem raznežila svoje prijatelje, očka pa je posnetek pospremil z besedama »Mojaaa cukra«.

Monika Vuk in hči Sofia
Instagram
Partnerica Filipa Flisarja Monika Vuk s hčerko Sofio.

FILIP FLISAR

Vrhunski športnik radosti očetovstva doživlja šele tri tedne, deklica Sofia, ki ju je s partnerico Moniko Vuk osrečila konec junija, pa je ukradla njegovo srce in je že zdaj očkova princeska. Za malčico je že tudi prvo profesionalno fotografiranje. Med njim pa je Filip svoji dve ljubezni ujel tudi v svoj objektiv. Posnetek s pripisom »Moji dve lepi dekleti« je objavil na instagramu, zanj pa je požel številne pohvale. Očitno se je deklica v očkovi čeladi počutila zelo varno, saj je fotografiranje mirno prespala.

Filip Flisar
Mediaspeed
Filip Flisar