Mobilna verzija
06:40 23. september 2018

Maja Sodja in Filip Flisar pokazala otroka

Novice Svet24
T.P./Novice Svet24
1

Postati mama ali oče je eden od najlepših trenutkov v življenju posameznika, nič drugače pa ni pri naših znanih obrazih.

Maja Sodja in Mark

Maja Sodja in Mark Foto: Instagram

Pred kratkim sta starševske radosti prvič občutila televizijska voditeljica Maja Sodja in smučar prostega sloga Filip Flisar

MAJA SODJA

Maja se je konec decembra lani s fotografom Damjanom Žibertom razveselila sinčka, ki sta mu nadela ime Mark. Čeprav voditeljica svojo zasebnost skrbno skriva pred javnostjo, pa je tokrat naredila izjemo in s svojimi sledilci na družbenem omrežju Instagram delila prikupen posnetek s sinkom. S fotografijo, na kateri se gledata v ogledalo, je povsem raznežila svoje prijatelje, očka pa je posnetek pospremil z besedama »Mojaaa cukra«.

Monika Vuk in hči Sofia

Partnerica Filipa Flisarja Monika Vuk s hčerko Sofio. Foto: Instagram

FILIP FLISAR

Vrhunski športnik radosti očetovstva doživlja šele tri tedne, deklica Sofia, ki ju je s partnerico Moniko Vuk osrečila konec junija, pa je ukradla njegovo srce in je že zdaj očkova princeska. Za malčico je že tudi prvo profesionalno fotografiranje. Med njim pa je Filip svoji dve ljubezni ujel tudi v svoj objektiv. Posnetek s pripisom »Moji dve lepi dekleti« je objavil na instagramu, zanj pa je požel številne pohvale. Očitno se je deklica v očkovi čeladi počutila zelo varno, saj je fotografiranje mirno prespala.

Filip Flisar

Filip Flisar Foto: Mediaspeed

Vaš prispevek