Mobilna verzija
06:13 23. september 2018

Po koncertu kar nagi skočijo v vodo

Novice Svet24
Teja Pelko/Novice Svet24
1

Mladeniče, ki so se slovenskim poslušalcem najbolj vtisnili v spomin z duetom Moja, ki so ga posneli z Luko Basijem, nedavno pa so na najbolj poslušanem radiu pri nas, Radiu Aktual, predstavili svojo novo skladbo z naslovom Oko zeleno, čaka delovno poletje.

Ljubavnici 1

Fantje si po duetu z Luko Basijem zdaj želijo sodelovati s Slovenko. V studio bi se najbolj želeli zapreti z Ines Erbus. Foto: Facebook

Člani skupine Ljubavnici namreč niti en vikend v vsem poletju ne bodo prosti, kar pa jih čisto nič ne moti – nasprotno.

»Poslovno bomo prepotovali več, kot bi prepotovali na dopustu, in tega se veselimo. Navajeni smo na takšen tempo in radi imamo svojo službo, zato nam poletje brez dopusta ne predstavlja problema,« so nam zaupali fantje.

Ljubavnici 2

Takole poleti nastajajo novi komadi skupine. Foto: Instagram

PONOČI V VODO KAR V ADAMOVEM KOSTUMU

Poleti jim tako zaradi zasedenosti z nastopi redko uspe priti do plaže, ko pa jim, včasih s sabo niti ne vzamejo kopalk, ampak po koncertu kar nagi skočijo v vodo. »Če je sreča in se lahko kopamo podnevi, pa s sabo na plažo vzamemo brisačo, kopalke, denarnico za sladoled in kremo za sončenje – a se po navadi ne utegnemo namazati, čeprav vemo, da to ni zdravo,« so nam razkrili člani skupine.

Ljubavnici 3

Včasih fantom le uspe že podnevi združiti koristno s prijetnim. Foto: Facebook

SANJSKI ODDIH

Njihov idealen dopust pa bi bil na samotnem otoku. »O oddihu na peščeni plaži, soncu, morju in koktajlih sanjamo že leta. A – kot se poznamo – ne bi dolgo zdržali brez koncertov. Verjetno bi se zelo hitro vrnili na odre,« so za konec dejali postavni glasbeniki.

Vaš prispevek