Nina Donelli

Za en dan postala članica mafije

T. P. / Novice Svet24
22. 6. 2018, 21.31
Deli članek:

Le slab mesec od izida prejšnje pesmi Luda večer, s katero se je Nina predstavila tudi na največjem hrvaškem festivalu, CMC v Vodicah, se je pevka odločila oboževalce razveseliti s še eno skladbo.

Last izvajalke
Spot so tri dni snemali na hrvaški obali.

Nina se je na začetku meseca že tretjič predstavila na festivalu CMC, že s prvim nastopom pa je požela velik uspeh in osvojila nagrado za naj debitantko. Nina je tudi prva Slovenka, ki je nastopila na omenjenem festivalu. 

Ta nosi naslov Dalmatino, prihaja izpod peresa Mira Buljana in Nenada Ninčevića, Donellijevo pa je pritegnila, še preden je sploh imela besedilo.

»Nekatere pesmi pač začutiš. Miro mi je dal demo posnetek melodije in na poti domov, ko sem jo v avtu prvič poslušala, sem se zaljubila. Pesem gre res hitro v ušesa, prav tako je zelo lahkotna in popolna za poletne dni. To je tudi razlog, da sem pesem izdala razmeroma hitro po izidu prejšnje. Želim si namreč, da bi svojim poslušalcem polepšala čudovite poletne dni in večere, ki prihajajo,« je povedala seksapilna Nina Donelli.

Last izvajalke
Da lahko zdrži vse napore, Nina poskrbi s telesno vadbo. Tudi zato, ker se na ta način sprosti.

UŽIVALA V VLOGI MAFIJKE

Pesem Dalmatino je dobila tudi videopodobo. Spot so kar tri dni snemali na hrvaški obali, Nina pa se je najbolj vživela v vlogo mafijke, ki prevara poslovnega partnerja in pozneje pobegne s svojim izbrancem. »Najboljši del snemanja spota je bil uvod. Počutila sem se kot v filmu, ko sem predala kovček, za katerega se izkaže, da je prazen. Varnostnik, ki me spremlja, dober avto in moja velika očala sta še dodatno poudarili mafijsko podobo. V resničnem življenju ne maram prevarantov, tistih nekaj ur na snemanju pa sem resnično uživala,« nam je zaupala Nina in dodala, da se že dolgo ni tako veselila snemanja, saj je lahko zaradi spota kljub natrpanemu urniku tri dni vsaj malo uživala na morju.