Želja se mu je uresničila

FOTO: Poleg dveh lepotic tudi dva kosmatinca

Sonči Nered Čebašek / Novice Svet24
21. 6. 2018, 21.35
Deli članek:

Za poletje 2018 si je postavni Ljubljančan črnogorskih korenin Dragan Stevanović zamislil drzen načrt, ki pa se mu že uresničuje.

Osebni arhiv
Seksapilni latino ritmi zahtevajo tudi seksi lepotice – Svetlana Cigoj je v spotu odigrala prvo ljubimko.

Potem ko Dragan posnel že več skladb in videospote zanje, je bil presrečen, ko so vse dosegle lepo število ogledov na youtubu.

Posebej letošnja izdelka, skladbi Znam te in Vuk u noči sta mu dala velikansko mero spodbude, pod vplivom katere je sprejel hipno odločitev: za poletje 2018 bo izdal pesem v latino ritmih in z njo osvojil tudi radijske poslušalce.

Zapeljivec

»Želja, da bi se moja nova skladba vrtela na najbolj poslušanem radiu Aktual, se mi je uresničila,« pravi Dragan.

Skladba in spot Telo kao svila sta tako pred dnevi ugledala luč sveta in komentarji o posnetkih so si enotni: Dragan je izjemen pevec in vlogo latino loverja, ki v spotu zapelje kar dve lepotici, izvrstno odigra … Seveda pa se postavlja vprašanje, ali je mladenič tudi v zasebnem življenju metuljček, ki leta s cveta na cvet in se samo sprehaja po plažah in vozi z nenavadnimi avtomobili …

Resnico nam razkrije kar sam: »V zvezi sem zvest in odgovoren, partnerstvo je zame sveto.« In ker zadovoljen nasmeh na njegovem obrazu jasno pove, da je izbranko svojega srca že našel in je z mediji ne bo delil, vrtamo naprej – kaj mu poleg ljubezni in glasbi še krajša in lepša življenje. Tu pa se Dragan razgovori kot navit …

Pasjeljubec

O svojem desetletnem nemškem ovčarju Donu pove, da mu kot vsakemu starčku najbolj prija umirjeno življenje in le še zmerno crkljanje. Triletni koder Tai pa je kot vsi otroci razigran kot strela, a Dragan prizna, da je za to kriv on. »Ker ga od malega na veliko razvajam, zdaj potrebuje svojo dnevno mero pozornosti – metanje žogice, božanje in večkrat na dan sprehod po bližnjem gozdu – kar pa je vse blagodejno tudi zame, saj sem veliko na zraku in še migam zraven,« se smeji Dragan.