Komedija

Helena, Salome, Desa in Zvezdana o menopavzi

Nejc Simšič/Novice Svet24
20. 6. 2018, 17.00
Deli članek:

Štiri ženske v »fantastičnih« letih nimajo nič skupnega razen čipkastega nedrčka in ... izgube spomina, navalov vročine, nočnega potenja, ne dovolj seksa, preveč seksa in … saj veste!

Mediaspeed
Helena Blagne se veseli, da bo spet stopila na gledališki oder.

Kot smo izvedeli, so se Helena, Salome, Desa in Zvezdana takoj ujele, same pa pravijo, da bo predstava grozno hecna in strašno zabavna.

Helena Blagne, Salome, Zvezdana Mlakar in Desa Muck se pospešeno pripravljajo na skupni projekt – muzikalično komedijo Menopavza. V njej bodo govorile o dramatičnosti in smešnosti menopavze, vse ob velikih hitih iz 70., 80. in 90. let. »Menopavza je skočila iz omare in zdaj bo v vsej svoji veličini na odru … Ali govorimo o občutljivih letih? Kje pa! Vse štiri bomo govorile zabavno, polne samoironije in do konca sproščeno, ne glede na to, kako podivjani so hormoni,« so v smehu povedale štiri estradnice, ki so se odlično ujele že na prvem srečanju, kjer ni manjkalo smeha in zabavnih prigod. Sicer pa muzikal nosi sporočilnost in podira tabuje. »To bo tudi edina menopavza, ki jo bodo imeli moški noro radi. (smeh) V njej bodo prepoznali svoje žene, mame, sestre, prijateljice ... Imele smo že prve vaje in lahko rečem, da boste presenečeni, kako dobro smo se ujele,« je povedala Salome, za katero bo to prvi gledališki projekt. »Menopavza je naraven proces, ki ga veliko žensk po nepotrebnem zavija v tančico skrivnosti. In mi jih bomo odkrivali brez težav,« so še dodale vse štiri akterke.

m24
Za Salome bo to prvi gledališki projekt, ki se ga že zelo veseli.

Planet TV
Desa že leta navdušuje s svojim humorjem.

Dejan Nikolič
Igralka Zvezdana Mlakar