Ameriški model

Sin Slovenke dobi 1500 evrov na sliko

N.S./Novice Svet24
21. 6. 2018, 07.10
Deli članek:

Ta teden se je v Sloveniji mudil šestletni Ryan Secret Rodriguez, sin Slovenke, ki velja za enega najuspešnejših ameriških otroških modelov in z eno objavo na instagramu zasluži vrtoglave vsote denarja.

Lifeclass
Kmalu bo praznoval sedmi rojstni dan in praznovanje delil s svojimi 133 tisoč sledilci, ki sledijo modnim trendom, ki jih postavlja na družbenem omrežju Instagram.

Ryan Secret Rodriguez je otroški model za številne svetovno priznane modne znamke, kot so Versace, Kardashian Kids, Burberry, je obraz Kid's Fashion Magazine in America Kid model.

Sandra Rodriguez je Celjanka, ki se je pred 11 leti preselila v Ameriko zaradi svoje velike ljubezni, moža in glasbenega producenta Ryana, s katerim imata zdaj dva otroka. Je uspešna fotografinja, ki v svoj objektiv lovi trenutke družinske sreče, modo, otroški nasmeh in predvsem izredno fotogeničnega sina Ryana, ki je pravi otroški trendseter.

Lifeclass
Celjanka Sandra na večernem sprehodu po Portorožu v družbi hčerke Ive in sina Ryana Secreta.

ENA OBJAVA MU JE SPREMENILA ŽIVLJENJE

Pred petimi leti je Sandra objavila njegovo fotografijo na svojem osebnem instagram profilu, nato pa se je zgodila neverjetna in nepričakovana reakcija, ko so Ryanove slike kar naenkrat začele krožiti po spletu. »Rad se fotografira, rad pozira in ve, kdaj je treba delati. Ta kariera zanj pomeni odprta vrata za prihodnost. Če bo želel ostati v svetu mode, super. Če pa si bo zaželel česa drugega, mu bom prav tako stala ob strani.« Trenutno sodeluje z modno agencijo v Orlandu na Floridi in z več trgovinami, ki prodajajo prestižne blagovne znamke oblačil, ki jih nosi navihani Ryan.

Lifeclass
Ryan je užival na slovenski Obali.

OHRANJAJO SLOVENSKE KORENINE

Čeprav živijo v Ameriki, se Sandra trudi, da Ryana in hčerko Ivo vzgaja v kulturi, ki jo pozna tudi sama. Želi si, da bi oba vedela, od kod prihaja, kakšno je življenje v Sloveniji. »Najbolj pogrešam družabno življenje. Sosedskih odnosov v soseski, kjer živimo, dejansko ni. Tudi hrana je doma dosti boljša kot v Ameriki.«