reka ljubezni

Igralci so postavljeni pred velike izzive

Teja Pelko/Novice Svet24
20. 6. 2018, 21.15
Posodobljeno: 20. 6. 2018, 21.56
Deli članek:

Druga sezona trenutno najbolj priljubljene serije pri nas, ki se je iztekla včeraj, je postregla s pestrimi preobrati tako na ljubezenskih kot na poslovnih področjih.

POP TV/Ksaver Šinkar
V drugi sezoni smo bili priča tudi ljubezenskemu trikotniku. Potem ko se je Irena zapletla z Markom ...

V seriji Reka ljubezni smo bili priča tudi številnim strastnim prizorom. In kako se z njimi spoprijemata glavna igralca?

Tadej Pišek, ki upodablja Roka Slaka, nam je dejal, da s tovrstnimi prizori nima težav, je pa ob tem poudaril, da je tako tudi zaradi izvrstnih soigralk. »Veliko srečo imam, da se z vsemi soigralkami odlično razumem, da so vse velike profesionalke in odlične umetnice, tako da pri snemanju in igranju intimnih prizorov nikoli ni bilo treme, napetosti ali nejevolje,« nam je zaupal Tadej.

Ksaver Šinkar
… je Rok uteho poiskal pri Katji.

V nasprotju z njim pa Lari Komar (Irena Slak) snemanje intimnih prizorov predstavlja največji izziv. Medtem ko se jih je s Tadejem že navadila, jih je morala v drugi sezoni pred celotno tehnično ekipo ponoviti še z Domnom Valičem (Marko Sotlar). A sodeč po videnem, lahko rečemo, da so naši igralci izzivom več kot kos. Na to, s kakšnimi se bodo morali spopasti v tretji sezoni, pa bomo morali počakati do jeseni, ko se bo serija z novimi deli vrnila na male ekrane.