Kraljeva družina

Potrjeno: Tukaj je še en kraljevi dojenček

K.M.
20. 6. 2018, 12.19
Posodobljeno: 20. 6. 2018, 12.58
Deli članek:

Samo veselje v britanski kraljevi družini. Leto je polno dojenčkov in porok!

Britanska kraljeva družina je včeraj sporočila veselo novico. Kraljica Elizabeta je dobila še eno pravnukinjo. Že v ponedeljek sta se namreč svoje druge hčere razveselila vnukinja kraljice Zara Phillips in njen mož Mike Tindall. Deklica je ob rojstvu tehtala dobre tri kilograme in pol, imena pa družina zaenkrat še ni potrdila. So pa v sporočilu za javnost zapisali, da je porod potekal brez posebnosti in da je bil Mike Tindall ves čas prisoten. 

Zara, ki je dobra prijateljica svojega bratranca princa Harryja, se je v visoki nosečnosti udeležila njegove poroke, kjer je delovala zelo sproščena in dobre volje. Novico o rojstvu pa sta z možem z javnostjo delila šele nato, ko sta z njo seznanila vse bližnje sorodnike. Deklica pa se je postavila na šestnajsto mesto v vrsti za dedovanje kraljevega naslova. 

Profimedia
Mike Tindall in Zara Phillips na poroki Harryja in Meghan.

Zara in Mike, nekdanji igralec ragbija, sta se sicer spoznala leta 2003, poročila pa sta se leta 2011. le nekaj mesecev po poroki so v javnost prišle fotografije, na katerih naj bi Mike varal Zaro v enem izmed nočnih lokalov. Kraljeva novica je govorice seveda utišala in jih pometla pod preprogo. Leta 2014 sta razmerje okronala z rojstvom hčere Mie Grace Tindal.