NAPETO

Mistri so merili moči v adrenalinskh izzivih

N.S. / Novice Svet24
19. 6. 2018, 07.10
Deli članek:

Finalisti letošnjega izbora za najlepšega Slovenca so se odpravili novi pustolovščini naproti, po dozo adrenalina, ki jim je dala zagon za zadnje dejanje projekta – finalni izbor.

Aleksander Domitrica
Razposajena druščina je pred finalom opravila s še zadnjim izzivom za postavne tekmovalce.

Adrenalinska dogodivščina za finaliste izbora Mister Slovenije 2018 je bila aktivna, predvsem pa zabavna in nepozabna.
Dan je že ob jutranjem zboru udeleženih obetal veliko.

Aleksander Domitrica
Svoj talent je pokazal tudi finalist Niki Pagon, ki je pred leti zmagal v šovu Bilo je nekoč.

Dobro razpoloženje in malce adrenalina je zbrane navdalo z velikim pričakovanjem in naučakanostjo pred prihajajočim dnem. Dogajanje se je prelevilo v pravo nepozabno pustolovščino! Organizatorji Mistra Slovenije so z ekipo podpornikov finaliste lepotnega tekmovanja odpeljali v Bohinj in jih tam postavili pred nove izzive. Prva aktivnost je bilo supanje na Bohinjskem jezeru. Marsikateri tekmovalec je to izkusil prvič v življenju.

Aleksander Domitrica
Svoje mišice je z veseljem pokazal tekmovalec Luc Kanduti.

Ko so preživeli četrt ure na supu, so se praktično že vsi navadili nanj in začele so se akrobacije, ki so bile prava paša za oči za kopalce na obali. »Sveža« temperatura vode jih nikakor ni odvrnila od kopanja in v vodi so na koncu pristali skoraj vsi, tudi bivši mister Tilen Grah, ki jih je na tem druženju spremljal.

Aleksander Domitrica
Manjkal ni niti Tilen Grah, mister Slovenije 2016; v družbi Nataše Horvat.

POGUM MISTROV NA PREIZKUŠNJI

Sledilo je soteskanje (kanjoning) v soteski Jerečice, ki vključuje veliko naravnih toboganov in spustov. Adrenalinska aktivnost se je odvijala v kanjonih in soteskah, kjer so fantje prišli v stik z neokrnjeno naravo in kristalno čisto vodo ter so za hip pozabili na zunanji svet. Pri tej aktivnosti so lepotci lahko preizkusili sami sebe in preverili, kako pogumni so. Tri ure adrenalina so minile čisto prehitro in vsi so se strinjali, da bi takšno preizkušnjo še enkrat z veseljem ponovili.