Brazgotine

Svetovne estradnice, ki so ponosne na svojo nepopolnost

Teja Pelko / Novice Svet24
18. 6. 2018, 20.30
Posodobljeno: 18. 6. 2018, 20.32
Deli članek:

Prejšnji teden smo pisali o zvezdnikih, ki imajo brazgotine, danes pa vam predstavljamo zvezdnice z brazgotinami, ki kljub tem nepravilnostim veljajo za lepotni ideal. Razkrivamo vam tudi, kje in kako so jih dobile.

Reuters
Kate Middleton

Ko je bila igralka Tina Fey stara komaj pet let, je neznanec prišel do dvorišča, na katerem se je igrala, in jo porezal po levi strani obraza. Napadalca nikoli niso našli, njegovo dejanje pa je na njenem obrazu pustilo veliko brazgotino, ki se ji razteza od spodnjega dela lica do sredine spodnjega dela ustnice.

Reuters
Tina Fey

Igralka Padma Lakshmi ima na desni nadlakti kar 18 centimetrov veliko brazgotino. Brazgotina je posledica prometne nesreče, ki jo je doživela pri 14 letih.

Reuters
Padma Lakshmi

Grammyjevka Mary J. Blige ima brazgotino pod levim očesom. Kako jo je dobila, ni znano. Po eni od teorij gre za posledico pretepa z drugo žensko, po drugi pa posledico travmatičnega dogodka iz otroštva.

Reuters
Mary J. Blige

Kate Middleton ima na levem temenu osem centimetrov dolgo brazgotino, ki je posledica operacije, ki jo je imela v otroštvu.

Igralka Catherine Zeta-Jones ima spredaj na vratu precej veliko brazgotino. Ta je posledica traheotomije, ki so ji jo naredili, ko je bila še dojenček. Takrat se je namreč okužila z virusom, ki ji je preprečeval normalno dihanje.

Reuters
Catherine Zeta-Jones

Igralka Kaley Cuoco si je med ježo konja oktobra 2010 povsem zdrobila spodnji del leve noge. Zgodilo se je ob koncu učne ure, ko se je njen konj prestrašil. Padla je z njega, on pa je skočil čez njo in pristal na njeni nogi. Posledica sta dve brazgotini – ena je tik nad gležnjem na zunanji strani noge, druga, kirurška pa se razteza po sprednji strani noge z začetkom malce nad stopalom.

Reuters
Kaley Cuoco

Pevka in igralka Queen Latifah ima malce pod lasiščem na desni strani čela petcentimetrsko brazgotino, ki jo je dobila ob lovljenju z bratom. Ob igri se je spotaknila čez telefonski kabel in z glavo udarila ob vogal kopalniške stene. Dobila je tri šive. Rano je kmalu zatem odprla ob padcu po stopnicah pri babici.

Reuters
Queen Latifah

Igralka Sharon Stone ima na vratu dolgo brazgotino. Ta je posledica nesreče v otroštvu. Dobila jo je med jahanjem konja, ko je z njim trčila v vrv za sušenje perila.

Reuters
Sharon Stone