Prekinil molk

Oče Meghan Markle "zagrozil" princu Harryju in naznanil naraščaj

R.T.
18. 6. 2018, 08.23
Posodobljeno: 18. 6. 2018, 10.31
Deli članek:

Oče se je le oglasil – ni skrival, da obžaluje svojo odsotnost.

Profimedia
Thomas Markle

73-letni Thomas Markle je dolgo molčal. Njegova hčerka Meghan Markle je vzela princa Harryja, on pa nič. Do pred kratkim.

Ljubosumen, a hvaležen

Profimedia
Poročila sta se 19. maja.

"Bila je čudovita. Potočil sem nekaj solz. Bil sem zelo ponosen, to je bil najlepši trenutek mojega življenja. Ves svet je gledal mojo hčerko. Vendar pa mi je žal, da bom namesto očeta, ki je ob tako zgodovinski priložnosti hčerko spremil do oltarja, le opomba pod črto. Bilo je zelo čustveno. Obžalujem, ker sem si jo zelo želel spremiti, a sem vseeno hvaležen, da se je izšlo, kot se je. Gospod Charles je bil najboljša izbira. Videti je bil zelo čeden. Bil sem ljubosumen, hotel sem biti na njegovem mestu, a hvala bogu, da je bil tam, za kar sem mu hvaležen," je povedal za oddajo Good Morning Britain. Razkril je tudi, da s Harryjem večkrat govoril po telefonu in da ga je na ta način prosil za dovoljenje, da njegovo hčerko zaprosi za roko, on pa je, kot poroča MailOnline, v enem od teh klicev od njega izsilil obljubo, da ne bo nikoli dvignil roke nad njo. Harry naj bi mu še zaupal, da je naklonjen "eksperimentu, ki je brexit" ter da bi Donaldu Trumpu morali dati priložnost.

Kaplja čez rob?

Harryja sicer še ni spoznal, je pa razkril, da si njegova hčerka zelo želi otrok. Poudaril je tudi, da upa, da z intervjujem ni šel predaleč, poznavalci pa že svarijo, da bi lahko bil kaplja čez rob, če se ga je lotil brez njune vednosti.