Mojster na zelenici

VIDEO: Ne izpostavlja se v medijih: to je žena nogometnega zvezdnika

R.T.
16. 6. 2018, 16.18
Posodobljeno: 16. 6. 2018, 18.46
Deli članek:

O zasebnem življenju zvezdnika je malo znanega. Je pa Salah uvodno tekmo na svetovnem prvenstvu v Rusiji še presedel na klopi.

Profimedia
Mohamed Salah je prvo tekmo na SP v Rusiji presedel na klopi.

Egipčanski nogometni zvezdnik Mohamed Salah je včerajšnjo preizkušnjo na SP v Rusiji sicer presedel na klopi, saj še vedno okreva po poškodbi ramena, ki jo je staknil v finalu Lige prvakov, ko sta se pomerila Real Madrid in Liverpool.

In medtem ko so o Salahovem mojstvstvu na zelenici veliko piše, je o njegovem zasebnem življenju znanega bore malo. Na družbenih omrežjih Salah le redko objavi fotografijo, ki je povezana z družinskim življenjem. To pa ni zaustavilo novinarjev, da ne bi vseeno izbrskali nekaj podatkov o tem, kako in s kom Salah preživlja čas, ko ni na zelenici. 

Salah je poročen z Magi Salah, s katero sta odraščala sta v isti vasici v Egiptu. Poročila sta se leta 2013 v Ngridu in tedaj so v javnost pricurljale nekateri posnetki in fotografije. Magi je sicer biotehnologinja, občasno pa moža spodbuja tudi s tribun, piše The Sun. 

Oba sta predana veri, Mohamed pa kljub uspehu in bogastvu ni pozabil, odkod izvira. Ob ramazanu se vrača v domačo vas in s prebivalci deli del svojega bogastva. 

Magi in Mohamed imata hčerkico z imenom Makku, ki se je rodila v Londonu leta 2014.