Indira Ekić

Resničnostna zvezdnica Indira po šovu povsem spremenjena

T.P./Novice Svet24
14. 6. 2018, 20.15
Deli članek:

Tekmovalka prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija Indira Ekić je iskreno spregovorila o občutkih, ki so jo prevevali pred vstopom v oddajo.

Instagram
Ekićeva po življenjski spremembi kar žari od sreče.

Indira se je odločila dušo razgaliti v posebnem projektu In bed with Klara. 

Ptujčanka je lahko vzornica številnim dekletom, saj je dokazala, da se da z močno voljo doseči vse.

Pod žgečkljivim posnetkom, na katerem na postelji sedi zgolj v razpeti srajci, je zapisala: »Prav zanimivo, da nimam dosti fotografij iz tistega 'debelega' obdobja. Vendar se tudi brez njih spomnim, kako nesrečna sem bila. Niti ne zaradi mojega videza, ampak zaradi težkih občutkov, ki sem jih nosila v sebi. Nisem se dobivala s prijatelji, ker nisem hotela iz stanovanja med ljudi. Nisem imela kaj obleči. Jokala sem in jedla, moja rekreacija pa je bila razdalja med posteljo in hladilnikom. Tako sem si želela spremembe, rešitve, a kaj ko je v meni govoril glas: 'Ne zmoreš!' Moje preteklo razmerje je bilo zaznamovano z nespoštovanjem, poniževanjem. Nisem se znala imeti rada, nisem se spoštovala, zato sem ostala v toksični zvezi. Bolelo je, oh, kako zelo. Dokler ni bila čustvena bolečina tako močna, da je v meni nekaj kliknilo in sem se vpisala v šov The Biggest loser. Takrat sem izgubila fanta, a dobila sebe,« je razkrila Indira, ki je danes – tudi po zaslugi šova – povsem spremenjena.

Novo srečo v ljubezni je našla v objemu osebnega trenerja Matica Kolenca, s katerim skupaj živita v Ljubljani, z veseljem pa se pokaže tudi v javnosti. Med drugim smo jo opazili na pikniku Zvezde pod klobuki.

Mare Vavpotič/ M24
Indira s fantom na pikniku Zvezde pod klobuki.

Po oddaji pod nož

Indira je izgubila že več kot 30 kilogramov odvečne teže, po šovu pa se je odločila še za operacijo nosu, s čimer si je uresničila dolgoletne sanje.