Več kot očitno je bilo, da se ni le vsa Slovenija zaljubila v Buraka, ki v seriji Moja boš blesti v vlogi Kemala, ampak se je tudi postavni Turek zaljubil v Slovenijo.

Celo tako mu je bila všeč, da se bo vrnil. In to naj bi se po njegovih besedah zgodilo zelo kmalu. Ker je na nedavni obisk v Slovenijo prišel sam, brez svoje lepe soproge, igralke Fahriye Evcen, si zdaj želi, da bi si tudi ona lahko ogledala lepote Slovenije. Kot je pred kratkim priznal v turškem intervjuju, se je imel pri nas več kot lepo, dodal pa je tudi, da se bo v Slovenijo še vrnil, in to menda kmalu, le da bo tokrat njegov obisk povsem zasebne narave in s seboj bo pripeljal svojo soprogo, saj želi, da tudi sama vidi, kako zelo lepa in romantična je naša dežela.

burak zena
Instagram
Par naj bi se prvega naraščaja razveselil aprila.

Romantičen do konca

Sicer je znano, da postavni igralec velja za zelo romantičnega moškega, ki svojo lepo Fahriye razvaja na vsakem koraku. Recimo, na medene tedne je svojo drago odpeljal kar dvakrat – najprej na Maldive in čez nekaj časa še na Kubo. Zdaj pa si Burak očitno želi še romantičnega vikenda s soprogo prav v naši prelepi Sloveniji.