Na Maldivih

Ilka je pokazala svoje čare

N.S./Novice Svet24
12. 6. 2018, 21.00
Deli članek:

Naša alpska smučarka Ilka Štuhec uživa na oddihu v toplih krajih, natančneje na Maldivih. Kot je zapisala, je našla pravi raj na zemlji, in sodeč po objavljenih fotografijah neizmerno uživa, pokazala pa je tudi svoje ženske čare.

Instagram / Ilka Štuhec
Takole je Ilka na Maldivih pozirala v kopalkah.

Ilka Štuhec si je po vsem, kar se ji je dogajalo zadnji mesec, vzela čas zase, da si v miru napolni baterije in pridobi novo energijo pred začetkom nove smučarske sezone. Vedno očarljiva Štajerka skupaj s fantom Benijem Mattijem uživa na sanjskih Maldivih, ki so zadnje čase priljubljena počitniška destinacija številnih znanih Slovencev.

Med drugim je s svojimi oboževalci delila fotografijo, na kateri poležava na ležalniku in uživa v čudovitem razgledu, medtem pa si žejo gasi s pitjem kokosove vode. Zraven je zapisala: »Na to bi se lahko navadila.«

Sedemindvajsetletna Ilka je sicer najbolj navdušila prav s fotografijo, na kateri brezskrbno uživa na plaži in se v seksi kopalkah predaja sončnim žarkom, za kar je prejela številne pohvale, predvsem moški pa so zadovoljni, da so smučarsko prvakinjo lahko videli v seksi kopalkah. Našo smučarsko legendo so v družbi partnerja opazili tudi nekateri slovenski turisti, ki so prav takrat kot zaljubljeni parček večerjali v znani morski restavraciji na Maldivih.