Mobilna verzija
00:05 17. avgust 2018

Ilka je pokazala svoje čare

Novice Svet24
N.S./Novice Svet24
0

Naša alpska smučarka Ilka Štuhec uživa na oddihu v toplih krajih, natančneje na Maldivih. Kot je zapisala, je našla pravi raj na zemlji, in sodeč po objavljenih fotografijah neizmerno uživa, pokazala pa je tudi svoje ženske čare.

ilka maldivi

Takole je Ilka na Maldivih pozirala v kopalkah. Foto: Instagram / Ilka Štuhec

Ilka Štuhec si je po vsem, kar se ji je dogajalo zadnji mesec, vzela čas zase, da si v miru napolni baterije in pridobi novo energijo pred začetkom nove smučarske sezone. Vedno očarljiva Štajerka skupaj s fantom Benijem Mattijem uživa na sanjskih Maldivih, ki so zadnje čase priljubljena počitniška destinacija številnih znanih Slovencev.

Med drugim je s svojimi oboževalci delila fotografijo, na kateri poležava na ležalniku in uživa v čudovitem razgledu, medtem pa si žejo gasi s pitjem kokosove vode. Zraven je zapisala: »Na to bi se lahko navadila.«

Sedemindvajsetletna Ilka je sicer najbolj navdušila prav s fotografijo, na kateri brezskrbno uživa na plaži in se v seksi kopalkah predaja sončnim žarkom, za kar je prejela številne pohvale, predvsem moški pa so zadovoljni, da so smučarsko prvakinjo lahko videli v seksi kopalkah. Našo smučarsko legendo so v družbi partnerja opazili tudi nekateri slovenski turisti, ki so prav takrat kot zaljubljeni parček večerjali v znani morski restavraciji na Maldivih.

Značke: ilka-štuhec , dopust

Vaš prispevek