The biggest loser

Lažja za 43 kilogramov, težja za 43 tisočakov

Nejc Simšič/Novice Svet24
11. 6. 2018, 20.30
Deli članek:

Po napornih tednih odrekanj, težkih treningov in hudih preizkušenj je Slovenija na koncu druge sezone shujševalnega šova dobila novo zmagovalko, ki je izgubila največ kilogramov.

Planet TV
Zmagovalka je izgubila največ kilogramov in si "pritehtala" zmago!

Z razburljivo finalno oddajo se je na Planet TV zaključila druga sezona šova The Biggest Loser Slovenija, v kateri so tekmovalci z nami delili svoje presunljive zgodbe.

Vsi tekmovalci so pod budnim očesom kamere premagali težke izzive in tako sebi kot gledalcem dokazali, da je z močno voljo mogoče spremeniti navade in s tem tudi svoje življenje. A tisoč evrov na izgubljeni kilogram teže je domov odnesla le ena, zmagovalka Klara Hrovat Vidmar, ki je ob prihodu v šov tehtala 115,6 kilograma, danes pa ima 72,9 kilograma. Shujšala je za kar 42,7 kilograma oziroma za 36,94 odstotka njene prvotne teže.

Planet TV
Klara pred začetkom šova in na dan zmage, ko je izgubila 42,7 kilograma.

NAPET KONČNI BOJ

Klaro so v finalu poskušali premagati Blaž, Željko, Edo in Maja. Tudi njihovi rezultati so osupljivi, Edo je shujšal neverjetnih 48,5 kilograma, Maja je izgubila 44 kilogramov, Blaž je v šovu pustil kar 44,1 kilograma, Željko pa 36,3 kilograma. Klari se je sicer glede na odstotek izgubljene teže najbolj približala Maja, ki danes tehta 33,92 odstotka manj kot ob prihodu v šov.

Planet TV
Vseh pet finalistov je dokazalo, da ima voljo in moč v bitki s kilogrami.

PRESREČNA ZMAGOVALKA

Klara je bila takoj po koncu finalne oddaje še vedno pod vtisi zmage, zato tega, da je prejela 43 tisoč evrov denarne nagrade, še ni dobro dojela. »Presrečna sem! Ostala sem brez besed, saj še ne dojemam, da sem zares zmagala, zato tudi ne vem, kako bom denar porabila. Bom pa zmago vsekakor najprej proslavila! Zahvalila pa bi se vsem domačim za oporo in obljubljam, da bom nadoknadila čas s svojimi bližnjimi, ki sem jih v šovu zelo pogrešala.«

Planet TV
Finalno oddajo si je v živo ogledal tudi lanskoletni zmagovalec Bojan Papež.

Planet TV
Zmagovalki sta iskreno čestitala tudi trenerja Jan Kovačič in Nataša Gorenc.