Seal – OBRAZ in GLAVA

Seal – OBRRAZ + GLAVA
Reuters

Pevec Seal ima brazgotine po vsem obrazu. Te so posledica resne bolezni kože, imenovane (discoid lupus erythematosus, DLE), ki povzroča vnetja, lezije in brazgotinjenje kože nad vratom, najpogosteje na obrazu, lasišču in ušesih ter permanentno izgubo las.

Harrison Ford – BRADA

Harrison Ford - BRADA
Reuters

Igralec Harrison Ford ima brazgotino na bradi. Dobil jo je, ko je med vožnjo zaradi pripenjanja varnostnega pasu izgubil oblast nad vozilom.

Joaquin Phoenix – NAD USTNICO

Joaquin Phoenix – NAD USTNICO
Reuters

Igralec Joaquin Phoenix se je rodil z zajčjo ustnico, sicer njeno najblažjo obliko, ki pa je kljub temu na njem pustila trajni 'pečat'.

Jonah Hill – DESNA ROKA

jonah hill
Profimedia

Igralec Jonah Hill ima na desni roki ogromno brazgotino. Ko je bil star 15 let, so s prijatelji neke noči vzeli terenca. Med vožnjo ob odprtem oknu je imel Jonah komolec zunaj, zaradi vijuganja po cesti pa se je avto nenadoma prevrnil. Malo je manjkalo, da mu roke niso amputirali, brazgotina pa ga zdaj spominja na mladostniško norost.

Tommy Flanagan – OKOLI UST

Tommy Flanagan – OKOLI UST
Reuters

Igralec Tommy Flanagan ima dve veliki brazgotini okoli ust. Tako imenovani glasgowški nasmeh je dobil, ko ga je neke noči v omenjenem škotskem mestu ob izhodu iz puba napadla gruča ljudi in ga poskušala oropati. Uprl se je, zaradi česar so ga zabodli, prerezali pa so mu tudi obraz od ušes do ušes. Ob tem bi skorajda izgubil življenje.

Michael K. Williams - OBRAZ

Michael K
Reuters

Igralec Michael K. Williams ima po obrazu veliko brazgotino. Dobil jo je na svoj 25. rojstni dan, ko se je v baru s prijatelji zapletel v pretep z drugo skupino ljudi. Obraz in vrat so mu porezali z britvico, zaradi poškodbe pa bi skoraj umrl.

50 Cent – LEVO LICE

50 Cent – LEVO LICE
Reuters

Rapper 50 Cent ima brazgotino na levem licu. Dobil jo je leta 2000, ko ga je pred babičinim nekdanjim domom na južni Jamajki moški devetkrat ustrelil. Ena krogla je šla skozi njegovo lice, poleg brazgotine pa ima zaradi nje tudi permanentno zatečen jezik.

Jason Momoa – LEVA OBRV

Jason Momoa – LEVA OBRV
Reuters

Igralec Jason Momoa ima brazgotino nad levo obrvjo. Dobil jo je pred 10 leti, ko mu je v baru v obraz priletel kozarec, ob tem pa se je razbil. Rano so morali zakrpati s kar 140 šivi, za trajni spominek pa mu je ostala še brazgotina.