Moralni zmagovalec

Trdno odločen, da zmaga v hujšanju

Andreja Comino
8. 6. 2018, 10.33
Posodobljeno: 8. 6. 2018, 10.45
Deli članek:

Med kandidati šova The Biggest Loser je pri gledalcih največ simpatij pridobil Velenjčan Gregor Škoflek, ki se vse svoje življenje bori z odvečnimi kilogrami. Čeprav tega ni videti, mu je tehtnica v najbolj zajetnih časih pokazala kar 215 kilogramov!

osebni arhiv

Gregor si je že dolgo želel in je tudi poskušal izgubiti odvečne kilograme, vendar je bil pri tem vedno neuspešen. Potem ko ga iz zdravstvenih razlogov prvič niso sprejeli v šov, je zavihal rokave, najel osebnega trenerja in je zadnjih nekaj mesecev pospešeno izgubljal kilograme.

Gregor Škoflek, ki je bil z 215 kilogrami pravi rekorder v šovu, je trdno odločen, da bo dosegel sanjsko, dvomestno številko na tehtnici.

»Ne vem, koliko natančno sem jih izgubil, saj se nisem tehtal, držal sem se nasvetov in upam, da jih imam manj kot dvesto,« je ob vstopu v šov povedal Gregor, ki ima zanimivo življenjsko zgodbo. Med drugim je nekaj časa vodil klub oboževalcev Natalije Verboten. Oba prihajata iz Velenja in pevka mu je bila od nekdaj simpatična. Ko se je poročila v Maribor, so se njune poti razšle. Vedno se je razdajal drugim, zdaj pa je končno sebe postavil na prvo mesto. Njegova najbolj vroča želja je bila, da bi po šovu odšel domov z dvomestno številko na tehtnici. Vendar prvič ni dolgo zdržal.

Osebni arhiv

Z VESELJEM ZGRABIL NOVO PRILOŽNOST

»V finalno oddajo si želim priti s 150 kilogrami, seveda pa bom hujšanje nadaljeval,«

»Odnesel me je preizkus v Planici, ko smo morali teči v hrib skakalnice do vrvice, kjer so bile zastavice. Velika razlika je, ali v hrib leti 100 ali 200 kilogramov. Seveda zdaj ne opravičujem svojih kilogramov, a je bil izziv kar težak,« je povedal Gregor, ki pa je potem hujšanje nadaljeval in so ga znova povabili v šov. »Iz produkcije so me poklicali in povabili. Seveda sem privolil. Zavihal sem rokave in se s pomočjo trenerja Muhameda Muslimovića lotil tedenskega izziva izgubiti pet kilogramov, kar je bil pogoj za vstop v hišo in ekipo Nataše Gorenc,« je razkril Gregor, ki si, kot pravi v svojem slogu, želi končno biti lažji, vesel in manj debel.

osebni arhiv

osebni arhiv