LJUBEZEN

Punce, pozor, Luka je samski!

B.P./Novice Svet24
9. 6. 2018, 14.40
Deli članek:

Po vroči in odkriti ljubezenski zvezi našega čudežnega košarkarja Luke Dončića in Anamarie Goltes je zdaj počilo. Po preverjenih informacijah naj bi se parček razšel, kar pomeni, da je Luka spet samski.

Instagram/Anamarija Goltes
Luka Dončić in Anamaria Goltes nista več par.

Še pred dobrima dvema tednoma je čudežnemu Luki Dončiću na velikem finalu Evrolige ob strani stalo njegovo dekle Anamaria Goltes.

ČEZ NOČ

Čeprav sta še pred kratkim objavila skupno fotografijo, sta Luka in Anamaria zdaj čez noč postala samska, česar so se verjetno razveselile predvsem Lukove oboževalke, saj je mladenič spet »na tržišču«.

Zaljubljeni parček je na družbenih omrežjih delil tudi s srčki okrašeno fotografijo, zdaj pa je njuna slika že izginila z instagrama, še več, z njunih profilov so pravzaprav izginile vse njune novejše skupne fotografije. Da nekaj ni v redu, sta nakazala tudi s tem, da sta si na družbenem omrežju nehala slediti, kar daje slutiti, da njun razhod ni bil povsem prijateljski.

Lukovi oboževalci pa so celo ugotovili, da Luka prav tako ne sledi več profilu Anamarijinega kužka Huga. Mnogi ugotavljajo, da je razlog za razhod ta, da se Luka podaja čez lužo in je med njiju posegla razdalja. Tako Luka kot Anamaria za izjave nista dosegljiva, smo pa od vira blizu košarkarja izvedeli, da je Luka res spet samski. Sicer ni prvič, da je parček prekinil romanco, zato ostaja upanje, da se čez čas spet najdeta.

Osebni arhiv
Sicer pa ni prvič, da je parček prekinil romanco, zato ostaja upanje, da se čez čas spet najdeta.