Dopust

S kom uživa Ilka Štuhec?

K.M.
7. 6. 2018, 10.23
Posodobljeno: 7. 6. 2018, 10.25
Deli članek:

Pred novo sezono si je slovenska smučarka privoščila dopust na sanjski lokaciji. Tam pa ji družbo očitno dela tudi srčni izbranec.

Mediaspeed
Nasmejana Ilka Štuhec.

Med rehabilitacijo po poškodbi kolena, zaradi katere je izpustila celotno lanskoletno smučarsko sezono, in intenzivnimi pripravami na novo sezono, si je Ilka Štuhec privoščila tudi zaslužen dopust. Sanjska lokacija je zaenkrat še skrivnost, prav tako pa je skrivnostni moški, ki ji na dopustu dela družbo. 

Ilka je v mesecu marcu reviji Zvezde priznala, da že več kot leto dni ni več samska. Hkrati pa ni želela izdati, kdo je tisti, ki greje njeno srce. Očitno pa je ta ljubezen še vedno prisotna, vsaj če sklepamo po fotografiji, ki je nastala na dopustu, kjer je dobro vidna tudi moška roka. "Pozdravljene počitnice," je ob fotografiji nazdravljanja na plaži zapisala Ilka. Kasneje pa je delila še fotografijo sebe, ki je nastala na peščeni plaži pod palmami. Slovenski smučarki je nekoliko ponagajal le veter, ki pa ga je zagotovo vajena. 

Prepričani smo, da si bo Ilka na zasluženem dopustu dodobra napolnila baterije z energijo, ki jo bo potrebovala za uspešne priprave na novo smučarsko sezono, na programu katere je tudi svetovno prvenstvo, ki se bo odvijalo februarja 2019 v švedskem Åreu.