Slavni pari

Slovenci, ki potrjujejo obstoj večne ljubezni

Teja Pelko / Novice Svet24
5. 6. 2018, 07.10
Deli članek:

Prejšnji ponedeljek smo na teh straneh predstavili tuje zvezdnike, katerih partnerske zveze trajajo že več kot 20 let, tokrat pa smo pod drobnogled vzeli naše znane obraze. Kot boste videli, se lahko nekateri od njih pohvalijo z zavidanja vredno kilometrino.

mediaspeed.net
Tanja Ribič Đurić in Branko Đurić Đuro

Glasbenika Frenk in Nuša Derenda sta si večno zvestobo obljubila leta 1995, v zakonu pa sta se razveselila sinov Matevža in Gašperja.

mediaspeed.net
Nuša in Frenk Derenda

Čuk Jože Potrebuješ je februarja letos z ženo Andrejo praznoval 20-letnico zakona. Sta tudi ponosna starša dveh hčerk: Eve in Petre.

mediaspeed.net
Jože in Andreja Potrebuješ

Glasbenik Marko Vozelj je svojo Tino spoznal leta 1996. Devet let zatem sta dahnila večni da, v zvezi pa sta se jima rodili hčerki Maša in Zala.

mediaspeed.net
Marko in Tina Vozelj

Kantavtor Zoran Predin in Barbara Lapajne Predin sta letos v mesecu ljubezni proslavila 24. obletnico poroke. V zakonu sta se jima rodila dva otroka, Zoran pa ima iz prejšnjega razmerja še tri.

mediaspeed.net
Zoran Predin in Barbara Lapajne Predin

Igralka in pevka Tanja Ribič Đurić in glasbenik, režiser in igralec Branko Đurić - Đuro sta marca letos obeležila že četrt stoletja ljubezni. V zvezi sta se jima rodili hčerki Zala in Ela, Đuro pa ima iz prejšnjega zakona še sina Filipa.

Glasbenik Fredi Miler in njegova Marjana sta lani proslavila 30 let svoje ljubezni. V zvezi sta se jima rodila sinova Dejan in Sandi.

osebni arhiv
Fredi in Marjana Miler

Igralka Zvezdana  Mlakar je Zoranu Klemencu dahnila večni da pred 27 leti. V zakonu sta se jima rodila sinova Maj in Lan, iz prve zveze pa ima igralka še sina Jana.

mediaspeed.net
Zvezdana Mlakar in Zoran Klemenc

Pevka Regina je že 23 let poročena s filmskim režiserjem in skladateljem Aleksandrom Kogojem. Leta 1996 ju je osrečil sin Aleksander.

mediaspeed.net
Regina in Aleksander Kogoj

Legendarni igralec Jurij Souček in operna diva Milena Morača sta se zaljubila leta 1980, pred oltar pa sta stopila šele 24 let pozneje. Plod njune ljubezni je hčerka Hana Souček Martinc.

mediaspeed.net
Jurij Souček in Milena Morača

Član skupine Victory Miran Miki Vlahovič je svoji Petri večno zvestobo obljubil 29. junija 1996. V zakonu sta se jima rodila sin Mark in hči Tia. 

mediaspeed.net
Miran Miki in Petra Vlahovič

Pevka Romana je skladatelju Lojzetu Krajnčanu večni da dahnila pred 33 leti, v zakonu pa sta se jima rodila dva sinova: Kristijan, ki je glasbenik, skladatelj, scenarist in režiser, ter devet let in pol pozneje Žigan, ki je plesalec, pevec in performer.

Mediaspeed
Romana in Lojze Krajnčan

Igralec Konrad Pižorn je že 22 let srečno poročen z Zinko.

osebni arhiv
Konrad in Zinka Pižorn