Bajno bogastvo

Milijone na štirih kolesih je občudoval tudi hrvaški pevec

Andreja Comino
31. 5. 2018, 17.00
Deli članek:

Hrvaški glasbenik Sandi Cenov že več kot četrt stoletja navdušuje ženske. Nekaj prahu je dvigoval s svojimi ločitvami, le redke pa vedo, da so poleg žene že dolgo njegova največja ljubezen motorji in dragi avtomobili, ki jih ima v lasti kar nekaj.

osebni arhiv
Pevec Sandi Cenov prisega na jeklene konjičke, ki so divji, a znajo tudi lepo presti.

Hrvaškega pevca Sandija Cenova so že od nekdaj zanimali prestižni avtomobili in kot vsak deček je tudi on sanjal, da bi nekoč sedel za volanom takšnega avta.

Hrvaški glasbenik Sandi Cenov je velik tehnološki navdušenec, ljubitelj hitrih in dragih avtomobilov in motorjev.

»Željo sem si izpolnil in bil vesel povabila iz Slovenije na dogodek, na katerem se je zbralo več kot sto najbolj prestižnih avtomobilov,« pravi Sandi. Njega in njegov avto si je na vroč nedeljski popoldan v Kopru ogledalo več kot deset tisoč radovednežev. Navduševali so se nad tehnološko dovršenostjo, sodobnim dizajnom in silno močjo avtomobilov, ki so za večino običajnih zemljanov nedosegljivi. »Največ navdušenja so poželi ekskluzivni modeli, ki so res paša za oči, saj so 'limited edition' in jih ne moreš videti kar vsak dan,« dodaja Sandi, ki je skupaj z drugimi lastniki ocenjeval avtomobile.

osebni arhiv
ndi Cenov je užival v klepetu z Janom Feletom.

10 tisoč ljudi se je zbralo na dogodku ljubiteljev dragih avtomobilov.

PRISEGA TUDI NA ŠPORT

Pevec je bil ves čas dobre volje in v odlični kondiciji. »Že skoraj deset let treniram ju-jitsu, ki mi daje moč, da zdržim vse nastope in pritiske, ki jih prinaša vsakodnevno življenje. Za trening te borilne veščine so me navdušili motoristi, s katerimi skupaj vozimo motorje Harley-Davidson. Na začetku sem bil povsem prestrašen, usta sem imel čisto suha od treme. Preživel sem in začel redno trenirati. Šel sem celo na eno tekmovanje iz tega športa, vendar sem zaključil, da to ni zame. Danes sem odvisen od treningov, ki so pravi izpušni ventil za negativno energijo.« 

osebni arhiv
Sandija sta pozdravila tudi Marjeta Kirn Kljajič in smučarski skakalec Jernej Damjan.