medeni tedni

Po Namibiji in Sejšelih zdaj v igri Kanada

Sonči Nered-Čebašek/Novice Svet24
31. 5. 2018, 07.30
Deli članek:

Ugibanja o kraju, kjer naj bi princ Harryja in njegove nevesta Meghan Markle preživela medene tedne, so zdaj končana. Izbrana destinacija je presenetila, saj o njej nikoli ni bilo govora.

Profimedia
Meghan Markle in princ Harry.

Pred nekaj meseci se je kot najbolj verjetno destinacijo navajalo Sejšele, pozneje se je pisalo o Namibiji, na katero imata mladoporočenca lepe spomine, saj sta se tam zaročila.

Vir z dvora je izdal, da so Sejšeli padli v vodo, ker se je zanje razvedelo prekmalu in par ne bi imel zasebnosti. Namibija pa je odpadla, ker mladoporočencema ni bilo mogoče zagotoviti zadostne varnosti.

PRILJUBLJEN PARK

Včeraj pa je na dan končno pricurljala prava informacija: Harry in Meghan bosta svoj prvi dopust kot mož in žena namreč preživela v Kanadi. V letovišču Fairmont Jasper Park Lodge v provinci Alberta je za prihod slavnega para menda že vse pripravljeno.

Profimedia
Park Jasper se tudi oglašuje kot primeren kraj za mladoporočence. V prelepem okolju so leta 1954 snemali tudi legendarni film Reka brez vrnitve z Marylin Monroe in Robertom Mitchumom.

V idilični pokrajini pod gorskimi vršaci in ob kristalnem jezeru ju pričakuje kar 500 kvadratnih metrov velika lesena koča, ki ima šest kopalnic in spalnic ter je nadvse primerna za imenitne goste.

VISOKA DRUŽBA

V naravnem parku Jasper redno počitnikujeta Anthony Hopkins in John Travolta, ustanovitelj Microsofta Bill Gates pa je v park menda zaljubljen.

O tem, da gresta Harry in Meghan resnično v enega od najlepših kotičkov sveta, kjer jima bo postlano kot kralju in kraljici, govori tudi dejstvo, da sta v istem letovišču prosti čas preživljala celo kralj George in pozneje večkrat tudi Harryjeva babica, kraljica Elizabeta II.