MLADEN GRDOVIĆ

Dalmatinski glasbenik je tik pred ločitvijo

T.P. / Novice Svet24
26. 5. 2018, 21.35
Deli članek:

Mu bo odtujena žena vzela vse premoženje?

M24
Bo Brankica Mladena obrala do kosti?

Tudi pri nas zelo priljubljeni pevec zasebno preživlja težke časa. Njegova žena Brankica je namreč na zadrskem sodišču vložila tožbo za ugotovitev obsega skupnega premoženja.

Zakonski par je sicer imel težave že nekaj časa, zadnjih 10 let je pogosto polnil tudi črno kroniko. Na zadrskem sodišču so za 24 sata potrdili vložitev tožbe, zdaj pa pričakujejo Mladenov odgovor nanjo. 

Da se je Brankica odločila za vložitev tožbe za ugotovitev obsega skupnega premoženja, je za omenjen medij potrdil tudi njen odvetnik Božo Vrkić, podrobneje pa o tem ni želel govoriti. 

Mladenu družbo zdaj delajo štiri psičke

Takšna procedura je običajna pred vložitvijo ločitvenih papirjev. Brankica je te vložila že lani, a si je po nekaj dneh premislila in jih umaknila ter se celo vselila nazaj v družinsko hišo. Toda zakonska idila ni trajala dolgo in Brankica se je spet izselila. Zdaj Mladen in Brankica že nekaj mesecev ne živita več skupaj, še vedno pa se občasno skupaj udeležujeta družinskih srečanj. Nazadnje so ju skupaj videli na kosilu ob krstu vnuka Mladenove svakinje. Pevec tako zdaj svoj dom deli s štirimi psičkami, z Aki, Belo, Piko in Zaro.

Buren zakon

V zadnjih 10 letih sta bila zakonca pogosto tudi glavna junaka črne kronike. Nekajkrat zaradi družinskega nasilja, nekajkrat pa zaradi prometnih nesreč, v katerih je pevec, vozeč pod vplivom alkohola, razbil svoje luksuzne avtomobile.

Mladen je sicer Brankico osvajal dolgo časa. Poročila sta se v Las Vegasu, ko jo je pevec vzel s sabo na turnejo po Ameriki. Bil ji je tudi nezvest. Po skoku čez plot z Zadrčanko Emino Šimurin se mu je rodila tudi zdaj najstniška hčerka Sara, ki pa jo je Brankica vzela za svojo. Mladen je hčer sicer priznal šele pri njenih petih letih starosti, potem ko je DNK-analiza pokazala, da je res njen oče. 

Luksuzni avtomobili in nepremičnine

Zdaj je glavno vprašanje, kaj bo ob ločitvi dobila Brankica in kaj Mladen. V 20 letih zakona sta pridobila ogromno premoženje. Imata kar nekaj luksuznih avtomobilov, stanovanj in hiš po vsej Hrvaški. Grdovića v Zadru videvajo v štirih različnih avtomobilih, družinsko hišo v elitni zadrski četrti pa si deli z bratom Paulom. V pritličju živi Mladen, v prvem nadstropju pa Paulo z ženo. Ko je Brankica lani vložila ločitvene papirje, je njen odvetnik izjavil, da od moža ne bo zahtevala preživnine, pač pa polovico premoženja, ki sta ga ustvarila v času zakona. Ali bo ostala pri tem, bo znano kmalu.