NEVERJETNO

Korejske zvezdnice uživale v Sloveniji

N.S./Novice Svet24
26. 5. 2018, 16.20
Deli članek:

Čeprav megapopularna dekliška skupina Red Velvet prihaja iz Južne Koreje, je tudi ob obisku Slovenije povzročila pravo evforijo. Dekleta so povedale, da se bodo še vrnile!

Instagram
Pevke so uživale v deževni Ljubljani.

Pretekle dni so bile na obisku v Sloveniji južnokorejske zvezdnice, priljubljene članice glasbene skupine Red Velvet, ki so v severnokorejski prestolnici Pjongjang aprila nastopile na velikem koncertu.

OBOŽEVALCI SO JIH OBKOLILI Kjerkoli so se dekleta ustavila, povsod so jih številni slovenski oboževalci – kdo bi vedel, da ji je v resnici tako veliko? – seveda prepoznali in jih spremljali med ogledi znamenitosti.

V njihovem nastopu je zelo užival tudi severnokorejski voditelj Kim Džong Un; nanj so mlade pevke naredile velik vtis in je bil nad nastopom zelo ganjen. Po odmevnem koncertu pa so članice skupine Red Velvet ta teden pripotovale v Slovenijo. V začetku tedna so jih opazili v središču Ljubljane med sprehajanjem po tržnici. »Punce so se pod dežniki skrivale pred nalivom, sledila pa jim je veččlanska snemalna ekipa, saj, kot so nam zaupale, snemajo tretjo sezono resničnostnega šova. Ne morem verjeti, da sem jih lahko srečal v živo,« nam je zaupal bralec Rok, ki je pevke tudi osebno spoznal.

OGLED ZNAMENITOSTI

Kot smo še izvedeli, so se dekleta z ladjico popeljale po Ljubljanici in na Mesarskem mostu zaklenile ključavnico z napisom Red Velvet forever, nato je sledil ogled Ljubljanskega gradu, dan pozneje pa so obiskale Bled, Kranj in Logatec.