VELIKA ZABAVA

Ob »roštilju« je vedno le najboljša zabava

Eva Jandl
25. 5. 2018, 21.31
Deli članek:

Najbolj znani dalmatinski pevec, Davor Radolfi, bo na Roštiljadi, ki se bo zgodila 1. junija, vrgel na mizo prave karte za najboljšo zabavo.

M24/Marko Vavpotič
Glasbenik bo prvič nastopil na Roštiljadi in se tega dogodka izjemno veseli.

Priljubljeni Davor Radolfi bo prvič nastopil na Roštiljadi in tega se že zelo veseli. »Verjamem, da se bo jedlo kaj dobrega z žara,« se nasmehne Davor, ki je prav na 1. maj praznoval svoj 62. rojstni dan. »Zelo se veselim tega dogodka, saj rad jem jedi z žara, to je vedno odlična hrana; in to bo seveda velika zabava, zelo se veselim nastopa na odru,« pravi dobro razpoloženi Radolfi, ki ga bo na odru spremljal njegov bend Ritmo Loco.

M24
Davor Radolfi ima za sabo že 40 let glasbene kariere.

Komaj čakam na Roštiljado, saj rad jem jedi z žara, to je vedno odlična hrana, in seveda na veliko zabavo.

Davor Radolfi priznava, da je največji kompliment, ko na koncertu vsi pojejo njegove pesmi skupaj z njim.

PESMI IZBIRA PO OBČUTKU

Prekaljeni glasbeni maček nima vnaprej določenega repertoarja pesmi. »Vedno se odločam sproti, kaj bomo zaigrali in kaj bom zapel: ko vidim in občutim, kakšno je vzdušje. Pesmi vedno izbiram po energiji, glede na to, kaj se dogaja v tistem trenutku. Že leta delam tako, da začutim fluid v zraku in se ravnam po njem, pravzaprav pesmi izbiram intuitivno. Veste, kako je pravzaprav: kadar izbiraš pesmi, je enako kot pri izbiranju kart, ki jih mečeš na mizo. Pravi čas moraš položiti asa na mizo, oceniti moraš, kdaj pa je čas za damo,« pravi v smehu in nadaljuje: »Najlepše mi je, kadar sem na odru in vidim, kako se ljudje počutijo, kaj imajo v očeh in kakšen nasmeh na obrazu, potem pa zaigram pravo pesem, ki jim v tistem trenutku najbolj prija. In ni lepšega, ko na koncertu vsi pojejo tvoje pesmi s teboj, to je zame največji kompliment. Kadar sem na odru, je publika moj najboljši prijatelj, in za najboljšega se vedno potrudiš, da uživa in ima lep spomin na druženje

Vito Tofaj/M24.si
Davorja poznamo kot odličnega glasbenika dalmatinskih in latino ritmov, ki vedno poskrbijo za najboljšo zabavo.