Učiteljice

Posluša jih tudi Luka Dončić

Teja Pelko / Novice Svet24
24. 5. 2018, 21.00
Deli članek:

Dekleta iz slovensko-hrvaške skupine Učiteljice so se odločila svoje oboževalce pred poletjem razveseliti z energično in pozitivno pesmijo.

Last izvajalk
Anin najljubši športnik je Luka Dončić.
Njihov prepoznavni zvok violine in tamburice v modernih aranžmajih bo odmeval tudi na Aktualovi Roštiljadi v petek, 1. junija, na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani.

Skladbo, ki nosi naslov Kapetane hvala, so atraktivne glasbenice pospremile tudi z videospotom, ki so ga posvetile svojim najljubšim športnikom.

Slovenka Ana Vurcer je izbrala košarkarskega asa Luko Dončića. »Luka je izjemen športnik, fenomen, ki je navdušil vse v Sloveniji ter ponesel ime naše male dežele širom po svetu. Vem, da tudi on posluša Učiteljice, zato odločitev, katerega slovenskega športnika bom izbrala za svojega kapetana, ni bila težka,« nam je v smehu dejala Ana.

Last izvajalk
Ano, Silvio in Mateo so letala čisto očarala.

LETALA SO JIH POVSEM PREVZELA

Videospot so dekleta posnela na športnem letališču v bližini Beograda. »Letala so nas čisto očarala. Na žalost tisti dan nismo imele časa, da bi z njimi tudi letele, tamkajšnjim pilotom pa smo obljubile, da se ob prvi priložnosti vrnemo tudi na polet,« so nam razkrile Ana, Matea in Silvia. Ana, ki obožuje vedno nove izzive, pa je dodala, da zdaj razmišlja o tem, da bi se vpisala v šolo letenja.

Last izvajalk
Učiteljice

BREZ SLOVENCEV NE GRE

Čeprav so videospot za pesem dekleta posnela v Beogradu, pa so pri njenem nastajanju sodelovali tudi Slovenci. »Na snemanje videospota smo se pripravljali skoraj dva meseca. Vsa oblačila, ki jih nosimo v njem, nam je šivala modna oblikovalka Oksana Prelog s Ptuja, za našo koreografijo pa je bil zadolžen eden od najboljših slovenskih plesalcev Žiga Sotlar nam je še dejala Ana.