Konjski hrbet

Na kom se najbolj sprosti seksi Nina?

Teja Pelko / Novice Svet24
24. 5. 2018, 20.20
Deli članek:

Čeprav Nina Donelli šteje šele 20 pomladi, ima za sabo že nekaj let glasbene kariere, pohvali pa se lahko tudi s podatkom, da je kot prva Slovenka v zgodovini nastopila na največjem glasbenem festivalu CMC v Vodicah.

Tibor Golob
Nina Donelli velja za zelo perspektivno pevko.

Seksapilna pevka je že s prvim nastopom požela veliko simpatij med gledalci, opazili pa so jo tudi člani žirije in ji podelili nagrado za naj debitantko leta, kar ji je bil, kot pravi, še dodaten veter v hrbet.

SLAB ZAČETEK – DOBER KONEC?

Od takrat se na CMC festival redno vrača. Letos se bo na njem predstavila s pesmijo Luda večer. Nina nam je zaupala, da se priprave na tako velik festival začnejo tudi pol leta prej. »Pesem moraš poslati že marca, in potem ko te sprejmejo, začneš iskati obleko, zbirati ekipo in pripravljati točko. Letos smo imeli ob izidu pesmi, s katero bom nastopila, precej težav, saj so mi hekerji vdrli na youtube in posredovati je morala policija. Ampak saj veste, kako pravijo: slab začetek, dober konec,« je optimistična Nina, ki že nestrpno odšteva dneve do nastopa in skupaj z ekipo pili še zadnje podrobnosti okoli njega, saj si ga želi izpeljati perfektno. Za sprostitev pa najraje sede na konjski hrbet.

Osebni arhiv
Nina se pred nastopi najraje sprošča z ježo.