Estradniki

Mislite, da o zvezdnikih veste vse? Motite se!

Teja Pelko/Novice Svet24
21. 5. 2018, 21.10
Deli članek:

Čeprav se zdi, da uspe medijem o znanih obrazih izbrskati čisto vse, pa znajo ti občasno še vedno presenetiti. Ste na primer vedeli, da je Nolan Gould, ki v humoristični seriji Moderna družina igra ne ravno bistrega najmlajšega člana družine Dunphy, Luka, v resnici čisto nasprotje svojega lika? Je namreč član Mense z IQ 150, pri zgolj 14 letih pa se je vpisal na fakulteto.

Reuters
Liev Schreiber

Liev Schreiber

Igralec Liev Schreiber je imel težko otroštvo. Njegovi starši so ga ugrabljali drug drugemu. Z mamo je nekaj časa bival celo v komuni. Kasneje je znova živel z očetom. Ko je sodišče skrbništvo dodelilo materi, pa je z njo živel v stanovanju brez elektrike in celo postelje, tako da je moral spati na tleh.

Martin Scorsese 

Reuters
Martin Scorsese

Režiser Martin Scorsese se še iz mladosti panično boji številke 11, saj je prepričan, da se bo na to številko zgodilo nekaj slabega. Tako v hotelu nikoli ne biva v 11. nadstropju in ne leti z letali, ki imajo kakršnokoli povezano s to številko. Na letalu ga prav tako ne boste videli novembra.

Judy Garland

Pokojna igralka Judy Garland je imela fotografski spomin. Zaradi te posebne sposobnosti si je večino svojega besedila zapomnila že po enem branju scenarija.

Brad Pitt

Reuters
Brad Pitt

Preden je Brad Pitt uspel kot igralec, je bil voznik striptizet. Pogosto je bil tudi njihov didžej, pobiral pa je tudi njihovo obleko in skrbel za to, da so po svojem nastopu dobile plačilo.

Jamie Lee Curtis

Reuters
Jamie Lee Curtis

Igralka Jamie Lee Curtis je tudi inovatorka. V 80. letih prejšnjega stoletja je patentirala multifunkcionalno oblačilo za otroke.

Muhammad Ali

vszi

Legendarni boksar Muhammad Ali se je preizkusil tudi kot igralec. Nastopil je v broadwayski predstavi Buck White. Kritiki so predstavo popljuvali, so pa pohvalili njegovo izvedbo: označili so jo za edino svetlo točko.

Jack Nicholson

Reuters
Jack Nicholson

Igralec je odraščal misleč, da je njegova mama sestra. Resnico je izvedel šele pri 37 letih. Ko je Nicholsonova mati pri komaj 18 letih zanosila, so se namreč njeni starši odločili, da bodo oni vzgajali malega fanta. Želeli so namreč, da hčerka nadaljuje plesno kariero.

Tom Hanks 

Reuters
Tom Hanks

Oskarjevec Tom Hanks zbira pisalne stroje. Ima jih vsaj 50, o njih pa je napisal tudi knjigo. Igralec je tudi angažiral ljudi za izum aplikacije, ki omogoča, da na tablicah in računalnikih pišete kot na pisalnem stroju.

Daniel Radcliffe

Reuters
Daniel Radcliffe

Igralec Daniel Radcliffe, ki je zaslovel z upodobitvijo Harryja Potterja, rad piše pesmi. Njegova dela so bila objavljena tudi v časopisu, a pod psevdonimom Jacob Gershon.

Danny DeVito

Reuters
Danny DeVito

Preden je uspel v igralskem svetu, je bil Danny DeVito frizer. Njegovi klienti so bili pokojniki v mrtvašnici.