Zabava

Ekskluzivno: Sinke spekel pohorsko omleto skupaj z mamo!

Oglasno sporočilo
23. 5. 2018, 13.23
Posodobljeno: 23. 5. 2018, 13.23
Deli članek:

Nadarjeni mladi tekmovalec letošnje sezone MasterChefa ne skriva tega, da mu družina pomeni ogromno.

Osebni arhiv

Siniša Vasiljev - Sinke, mlad in nadobuden tekmovalec najbolj priljubljenega kuharskega šova pri nas - Masterchefa 2018, ki svoje kuharske podvige nemalokrat začini s svojimi iskrenimi in šaljivimi izjavami, nikoli ni skrival dejstva, da mu družina pomeni ogromno. 

Prav v eni izmed preteklih oddaj se je čustveno spominjal svojega otroštva in tega, kako je že zelo zgodaj, pri komaj sedmih letih, spekel svoj prvi biskvit. Glavni kuharski zgled in navdih pa mu je že od vsega začetka bila mama Magdalena.

Minuli vikend smo ju ujeli na prvem Štajerskem sejmu v Mariboru, kjer sta polna energije in žara do kuhanja predstavljala kuhinjski aparat Thermomix, ki ga njihova družina uporablja že od nekdaj in za katerega je Siniša poudaril, "da je zanj to stroj, ki je nepogrešljiv v vsaki kuhinji in spodbuja ljudi k temu, da tudi pri kuhanju gredo v korak s časom".

Mnogo oboževalcev šova se je s Sinišo tudi želelo spoznati in prav vsakemu je namenil nekaj trenutkov za pogovor in fotografiranje. Seveda je bila to idealna priložnost, da skupaj z mamo ustvarita kulinarično poslastico, zato sta se lotila priprave pohorske omlete, ki jo je moral Siniša speči tudi na zadnjem izločitvenem testu in ki ga je popeljala do balkona.

Osebni arhiv

Pravijo, da je to slovenska sladica, ki ji ni para in v družinskem duhu sta dokazala, da je temu res tako. Če vam je do zdaj priprava pohorske omlete delala preglavice, naj vas razveselimo - s pomočjo spodnjega videa jo boste zagotovo znali pripraviti tudi vi!

Na koncu je sledilo še posebno presenečenje - pri serviranju pohorske omlete jima je pomagal Žan Bukovnik, prav tako tekmovalec v letošnjem MasterChefu. Žan jo je tudi prvi ocenil in po njegovih besedah sodeč je bila res odlična.