Igralska kariera

Zdaj je jasno, kakšno je mnenje kraljeve družine o prizadevanjih Meghan Markle

R.T.
21. 5. 2018, 08.15
Posodobljeno: 21. 5. 2018, 08.48
Deli članek:

Na uradni spletni strani kraljeve družine je del vsebine namenjen novopečenemu vojvodu in vojvodinji Sussexa, kjer je zabeležen tudi doseedanji potek Meghaninega življenja.

Profimedia
Meghan Markle

Preživeli smo konec tedna, ki ga je zaznamovala poroka princa Harryja in Meghan Markle, ki po novem nosita naziv vojvoda in vojvodinja Sussexa. Marklova se je pred poroko 15 let bolj ali manj uspešno "smukala" po filmskem svetu in si prizadevala za uspešno igralsko kariero. Posnela je 14 filmov, ki sicer v filmskem svetu niso dosegli velike veljave, večjo prepoznavnost ji je prinesla vloga v seriji Suits. Filmsko kariero je Meghan končala zaradi "resnosti" razmerja s princem Harryjem. Leta 2015 je sama priznala, da ima težave s pridobivanjem vlog, ker "ni dovolj belopolta in ne dovolj temnopolta." 

Profimedia
Meghan Markle

No, ves čas, ki ga je Meghan vložila v svoji filmsko kariero, pa je v očeh kraljeve družine vreden - nič. Na uradni spletni strani kraljeve družine je namreč del vsebine namenjen novopečenemu vojvodu in vojvodinji Sussexa, v zapisu, v katerem je predstavljena Meghan, pa je podrobno opisano le njeno dobrodelno delo in filantropska prizadevanja. Referenca na filmsko kariero se skriva le v pripombi: "Ko je snemala v Torontu, je pomagala v javni kuhinji".

V povezanem članek, kjer je mogoče prebrati biografijo Marklove, so dvorni kronisti vseeno zapisali, da se je kot igralka pojavljala na televiziji in v filmih ter izpostavili vlogo v seriji Suits. Z omembno serije se je za kraljevi dvor Meghanina igralska kariera končala, saj drugih njenih vlog niso našteli, so pa po omembi serije Suits takoj zapisali, kako se je Meghan zaljubila v Toronto, kjer je serija nastajala ...