Reka ljubezni

Zvezdnik serije si je obril znamenite brke

Teja Pelko / Novice Svet24
18. 5. 2018, 20.40
Deli članek:

Ljubiteljem serije Reka ljubezni zagotovo ni ušlo, da je Gašper Novak ostal brez obraznega okrasja, ki je bilo tako zelo značilno zanj.

Ksaver Šinkar
Gregorja so bili gledalci dve sezoni vajeni gledati z brki.

Novak se je za odstranitev brkov odločil po tem, ko je izgubil možnost reševanja primera na Krki, obenem pa se je razšel s Katjo (Saro Gorše). 

Poraza na službenem in osebnem področju sta ga namreč zelo zaznamovala, zato se je odločil tudi za vizualno spremembo. Spremembo je opazila in tudi pohvalila Irena Slak (Lara Komar), Gregor pa je bil zaradi nje kar malce nesrečen, saj se je na brke v dobrem letu dni, kolikor traja snemanje serije, že zelo navadil. 

Ksaver Šinkar
Gašper iz Reke ljubezni si je obrazno okrasje obril po šoku na službenem in osebnem področju.

Brkov prej ni nikoli nosil

»Ko smo na začetku serije govorili o liku Gašperja, smo si ga zamislili kot zanesljivega, zaupanja vrednega človeka, ki pa je glede zasebnega življenja rahlo tog in vase zaprt, zato smo pomislili, da se lahko skrije tudi za očali in brki. Prej brkov nisem nikoli nosil, sem se pa nanje navadil in je bila tako nesreča, ko sem si jih obril, dvojna: Gašper je bil nesrečen zaradi Katje, Gregor pa, ker ni imel več brkov. Zdaj sva se oba že malo pobrala, brki pa tudi rastejo,« nam je razkril Gruden.