V King Kongu?

Prišli na piknik in odšli - našpičeni!

Vito Tofaj / Novice Svet24
15. 5. 2018, 21.40
Deli članek:

V Tivoli! Tja so fantje iz skupine Bo! povabili prijatelje. Na hamburger in še kaj. A predvsem na velik kos res odlične glasbe, ki se je do konca – skrivala.

Skupina Bo!

Vse, ali skoraj vse, je večina, ki je prišla na piknik s skupino Bo! videla. Doživela. Presenečenja so vedno del dogodka. Ni pa presenečenje, ko je v igri predstavitev plošče, da so dogodek zapustili s CD ploščo.

A nihče ne pride na druženja, ker bi rad dobil zastonj ploščo. Ali, da bi se dobro najedel. Ne glede na višino plače si jih povabljenci lahko oboje privoščijo. Razlog je druženje z iskrivo druščino. Kjer ima, ob glasbi, glavno besedo smeh zaradi anekdot iz sveta glasbe, ki jih ne manjka.

Vito Tofaj
Jure Longyka in Dejan Radičević - Daisy

V SRCU ZVERI

Ne glede na ime skupine ali kakovost glasbe skupine, je izid plošče vedno dosežek. In, brez kančka ironije, dosežek je tudi, če je glasba – »pofl«. A v srcu zveri, plošči Kingkong, se skriva ne le rokovska glasba, ampak odlična rokovska glasba. Fantje so od prve plošče »Dirka za notranji mir« leta 2010 prešli dolgo glasbeno pot: a ko so za producenta izbrali Dejana Radičevića – Daisy, so glasbo dvignili na višjo raven. Kljub temu, da nekaj glasbenih prijateljev - člani skupine Siddharta in še nekateri so »zaprti« v studiu – ni prišlo, je bilo srečanje prisrčno doživetje.