Zabava

Nekdanja spajsica Mel B ljubi tudi ženske

V. M.
15. 5. 2018, 17.00
Deli članek:

Da je naklonjena tudi nežnejšemu spolu, se je šepetalo že pred mnogimi leti. Sedaj je pevka brez zadržkov spregovorila o svoji spolni usmerjenosti.

Profimedia
Mel B

Pevka Mel B je mati treh otrok, ki jih ima s tremi različnimi moškimi. S plesalcem in nekdanjim soprogom Jimmyjem Gulzarjem ima 18 - letno hčerko Phoenix Chi, z igralcem Eddiejem Murphyjem 10-letno hčerko Angel Iris, s producentom Stephenom Belafontejem pa petletno deklico Madison Brown. Prav zakon s producentom je najbolj zaznamoval pevkino življenje.

Peklenski zakon s producentom

Kot je razkrila v izjavah za medije, je 42-letnica zadnja leta zelo trpela. Potem ko je parček leta 2007 sklenil zakonsko razmerje, se je namreč kmalu izkazalo, da je storila veliko napako. Pevka je medijem razkrila, da je ves čas živela v pravem peklu, tekom katerega je preživljala fizične zlorabe. V javnosti so odjeknile tudi govorice, da je z njenim soprogom zanosila hčerkina varuška. Mel B in Stephen sta se januarja ločila, za njima je grda ločitvena bitka, ki sta jo bila na očeh svetovne javnosti.

Potrdila, da ljubi ženske

Kljub grenkim izkušnjam z moškimi, nekdanja spajsica pravi, da nad ljubeznijo še ni obupala. Dejala je, da ljubezen ne pozna meja in razkrila, da je imela v preteklosti petletno razmerje z žensko. ''Ko se zaljubiš, se pač zaljubiš,'' pravi in dodaja, da bo nadaljevala svojo pot in se imela lepo. 

Profimedia
Mu bo morala plačevati alimentacijo?