Rada bi zibala

Želja po otroku je spremenila načrte

Sonči Nered Čebašek/Novice Svet24
12. 5. 2018, 18.30
Deli članek:

Veliko navdušenje nad novo članico britanske kraljeve družine Meghan Markle je po informacijah, ki so o njej v javnost pricurljale včeraj, še poskočilo.

Reuters
V dnevih pred poroko, ki bo 19. maja, vsak dan pricurlja na plano kaj novega v zvezi z mladoporočencema ali njuno družino.

Meghanina zelo dobra prijateljica, ki je bila dlje časa tudi njena agentka, Gina Nelthorpe-Cowne (52), je razkrila, kaj je edino, kar si najslavnejša zaročenka na svetu želi.

Zaradi varnosti bosta mladoporočenca spremenila cilj medenih tednov, zaradi oblice dela pa odšla na pot teden dni pozneje, kot sta načrtovala.

Največja želja Meghan Markle so otroci, ljubezen do njih pa ni nekaj novega, kar bi se porodilo šele, ko se je zaljubila v princa Harryja.

ISKRENA

Gina je povedala, da sta se z Meghan o njenih družinskih načrtih in morebitni nosečnosti iskreno pogovarjali od vsega začetka, ko je bila njena agentka; Meghan ji je že takrat iskreno priznala, da otroke obožuje in bo vsekakor imela tudi svoje, takoj ko bo začutila, da je prišel pravi čas, in bo ob njej moški, v katerem bo ugledala idealnega očeta za svoj naraščaj.

»Ko bo prišel pravi čas, da si ustvarim družino, mi bo vseeno, na kakšni stopnji bo moja igralska kariera, in za tvoje načrte, ki jih boš imela z menoj,« je takrat dejala Gini, ki pa jo je Meghanina iskrenost navdušila in prevzela. »Z ljudmi, ki svoje misli pošteno predstavijo, je užitek delati in tudi prijateljevati,« je dejala Gina.

Profimedia
"Družina bo vedno na prvem mestu, tudi pred kariero," pravi Meghan Markle.

SPREMEMBA

Prav Gina pa je v pogovoru nehote razkrila, da sta Meghan in Harry zaradi želje po čimprejšnjem naraščaju spremenila načrte za poročno potovanje. Njuna prva izbira je bila po pričakovanjih Afrika, v katero sta oba zaljubljena in kjer sta si že privoščila nekaj romantičnih oddihov.

A obe njuni ciljni destinaciji, Bocvana in Namibija, za bodočo mamico nikakor nista primerni. V obeh državah je namreč izdano zdravniško opozorilo o visoki stopnji tveganja za malarijo, ki pri nosečih ženskah zelo poveča možnosti spontanega splava. Poleg tega se odsvetuje zanositev med uživanjem tablet, ki preprečujejo okužbo z malarijo.