ZAPLET

Odpadla je poroka, odpadel je še album

B.P./Novice Svet24
7. 5. 2018, 17.30
Deli članek:

Pevka Maja Keuc, ki nastopa pod imenom Amaya, trenutno uživa v svojem življenju na Švedskem, kjer pridno ustvarja. A zdaj je priznala, da je žal prelomila »dano obljubo«.

Mare Vavpotič/M24
Maja pravi, da sta z zaročencem Jonahom srečna in za zdaj še ne potrebujeta poroke.

Odlična glasbenica Maja Keuc, ki že nekaj časa živi na Švedskem, se je že dodobra navadila na novo okolje in sprejela izzive, ki ji jih je dalo življenje.
Amaya, kot je njeno umetniško ime zadnja leta, je zadnje čase veliko ustvarjala za azijski trg, letos pa se želi znova posvetiti sebi in svoji glasbi. In čeprav je pred dvema letoma obljubila, da bo izdala nov album, se to ne bo zgodilo.

Mediaspeed.net
Izvrstna pevka Maja Keuc je priznala, da albuma še ne bo, saj se raje osredotoča na single.

Maja priznava, da se je glasbena industrija v zadnjih letih močno spremenila, zato si je vzela čas zase in raziskuje, kakšne pesmi ji najbolj ustrezajo. In z vsako, s katero postreže, seveda tudi navduši.

Čeprav je Maja že drugič pojedla zarečeni kruh, ji seveda tega nihče ne zameri, ampak jo vsi podpirajo še naprej.

»Vem, da sem nekako napovedala nov album, a se je vse tako obrnilo, da ga ne načrtujem, ker enostavno ne vidim potrebe po tem. Bolj sem osredotočena na posamezne single. V albume gre namreč ogromno časa in denarja, s singli pa lahko nakažeš in testiraš smer, v katero greš, preden se zgodi album,« pojasnjuje Maja, ki ji seveda vsi oboževalci oprostijo, da je »požrla besedo«.

VSE LAHKO POČAKA

Album pa ni edina stvar, ki jo je očarljiva Maja odpovedala, saj je tudi prestavila poroko s partnerjem Jonahom Nilssonom iz skupine Dirty Loops, s katerim je zaročena že tri leta. A kot je pojasnila, se jima s poroko nikamor ne mudi, saj jima življenje vsak dan prinese nove izzive in priložnosti, ki jih odprtih rok sprejmeta. »Za vse bo še čas,« je na kratko komentirala nasmejana Maja.