Zvezde plešejo

Ni le izvrstna plesalka, temveč tudi oblikovalka

T.P./Novice Svet24
1. 5. 2018, 17.30
Posodobljeno: 14. 7. 2023, 17.40
Deli članek:

Plesalka, ki jo je širša javnost spoznala v oddaji Zvezde plešejo, je v tretji oddaji navdušila v lahkotni rožnati oblekici.

Mediaspeed
Gordana je z lahkotno rožnato oblekico požela ogromno zanimanja.

Povpraševanje, od kod je obleka, je bilo neverjetno. Odgovor pa je verjetno za marsikoga presenetljiv. Gordana Grandolšek je namreč v oddaji nosila svojo kreacijo.

Zanjo je dobila kar nekaj naročil. Na srečo je bil njen mož Trent v tistem času ravno v Los Angelesu, tako da je že nakupil nove zaloge blaga.

Osebni arhiv
Gordana z možem na eni izmed zabav v svoji kreaciji.

TALENT PODEDOVALA PO MAMI

Oblačila je začela šivati že v najstniških letih. »Že moja mami je šivala. Ko sem bila stara 13 let, mi je pokazala, kako se napelje nit v šivalni stroj. Na začetku sem si šivala oblačila za trening, kasneje za v diskoteke, ko sem odrasla, pa sem začela šivati večerne toalete. Ko sva bila s Trentom v Los Angelesu in Veliki Britaniji, sva dobila veliko vabil na dogodke z rdečimi preprogami, tako da sem začela resno oblikovati zase, kasneje pa sem na pobudo svoje prijateljice naredila tudi modno revijo,« razkriva Gordana. Obleke dela po občutku. »Ko vidim blago, vem, kako bo padlo in kaj bom sešila.« Po navadi si največ časa za šivanje vzame, ko se zbudi. »Lahko bi rekli, da iz postelje skoraj skočim za šivalni stroj,« pravi plesalka. V prihodnosti namerava narediti tudi lastno kolekcijo oblačil, a trenutno za to nima časa.

Osebni arhiv
Vse njene obleke so unikatne.

NJENO KREACIJO NOSILA TUDI BRITANSKA ZVEZDNICA

Plesalka je oblekla že tudi nekaj slavnih oseb. Njene kreacije so med drugimi nosile pevka Pixie Lott, igralka Christiana Leucas, s katero sodeluje že leto dni, pevki Ines Erbus in Nina Donelli ter mis Universe Slovenije Lucija Potočnik. »Do sodelovanja s Pixie, na katerega sem izjemno ponosna, je prišlo, ker je mož Trent s Pixie plesal v oddaji Strictly Come Dancing. To poletje naju je v Sloveniji obiskala njena mama in si ogledala najin muzikal Le Hotel, ob tem pa je na meni videla obleko, ki ji je bila zelo všeč. Obleko si je potem zaželela Pixi, v njej pa je požela izjemen uspeh, saj je na instagramu zanjo dobila več kot 72.000 všečkov. Ob tem lahko izdam še, da konec aprila v Slovenijo spet prihaja Pixiejina mama, ki si bo ogledala oddajo Zvezde plešejo,« nam je še razkrila Gordana.

Instagram
Plesalka je med drugimi oblekla tudi britansko pevko Pixie Lott.