PRESENETLJIVO

Legendarna skupina ABBA se je združila

K.M.
29. 4. 2018, 11.46
Posodobljeno: 29. 4. 2018, 11.46
Deli članek:

Novico so sporočili preko uradnih družbenih omrežij in tudi pred predstavnika za stike z javnostjo.

Profimedia

Legendarna zasedba ABBA je bila aktivna med letoma 1972 in 1982 in v celotnem obdobju izdala hite, ki so v vrhu priljubljenosti še danes. Zdaj pa so uradno sporočili, da so se po 35. letih zopet združili. Novica pa je po eni strani pozitivna, po drugi pa bodo nekateri oboževalci vseeno razočarani. 

"Odločitev, da izpeljemo projekt ABBA avatar turnejo je imen nepričakovane posledice. Vsi štirje smo začutili, da bi bilo po 35. letih zabavno, da zopet združimo sile in gremo v snemalni studio. Zato smo šli. Bilo je, kot da bi se čas ustavil in kot da smo odšli le na kratke počitnice. Zelo vesela izkušnja," so zapisali v sporočilu za javnost in izdali, da bo ena izmed dveh pesmi, ki so ju posneli, I Still Have Faith In You, predstavljena decembra. 

Abba je zaslovela s pesmijo Waterloo, s katero so zmagali Evroviziji leta 1974. Zadnjič so skupaj nastopili leta 1982. Prodali so več kot 400 milijonov plošč po vsem svetu. Člani skupine Abba so vseskozi zavračali pritiske, naj se spet združijo. Leta 2000 naj bi jim za turnejo ponujali celo milijardo dolarjev, a so ponudbo zavrnili.