Napoved

Meghan Markle bo spremenila ves svet

S.N.Č. / Novice Svet24
23. 4. 2018, 20.27
Deli članek:

Monarhijo menda čakajo čisto novi časi.

Profimedia
Neavtorizirana biografija Meghan Markle bo verjetno Mortonovo najbolje prodajano delo.

Andrew Morton, pisec biografij slavnih ljudi, je po princesi Diani, princu Williamu in Kate, Angelini Jolie, Tomu Cruisu, Monici Lewinsky in še mnogo drugih, svoje zadnje delo posvetil Meghan Markle.

Očitno bo prav sveže delo petinšestdesetletnega Britanca tisto, ki bo najbolje prodajano.

Zaradi knjige o Meghan Markle, ki jo je naslovil Hollywoodska princesa, je namreč večkrat na dan gost v televizijskih in radijskih oddajah, po vseh založbah, kjer knjige prodajajo, pa ima tiskovne konference, na katere pride toliko ljudi, da za vse niti ni prostora.

Profimedia
Pisatelj Andrew Morton je trenutno eden najbolj obleganih ljudi na Otoku.

POZNAVALEC

Andrew Morton namreč ni pisatelj kar tako, saj je eden najboljših poznavalcev britanske kraljeve družine. Posvetil ji je že več kot dvajset knjig, z nekaterimi segel v preteklost, z zadnjo pa napoveduje prihodnost, na katero bo ključno vplivala prinčeva zaročenka.

»Meghan in Harry sta izjemno močan par, ki bo botroval neštetim spremembam. Mladi kraljevski trojček William, Kate in Harry, ki bo moderniziral okostenelo monarhijo, je potreboval natanko takšno osebo, kot je Meghan. Njene vizije o boljšem svetu so tako jasne in izdelane, da bo njihova vodnica,« pravi Morton in še razloži, da bosta William in Kate kot kralj in kraljica poskrbela za razmere doma, Harry in Meghan pa bosta imela za igrišče ves svet prek dela v Commonwealthu.

Tudi na vprašanje, ali bo Meghan morda druga Diana, ima Morton zelo jasen odgovor: »Diana je bila sramežljivo dvajsetletno dekle, ki se je poročilo s princem. Šestintridesetletna ločenka z njo nima niti ene podobnosti: je osredotočena, ambiciozna, formirana oseba z uspešno kariero, pa še zdravo razmišljujoča in glasna revolucionarka. Diana ni vedela, na kako spolzek teren stopa z vstopom na dvor, Meghan pa je popolnoma jasno, v kaj se spušča.«