Vroči duet

Jan Plestenjak je izbral Challeta Salleta

Nejc Simšič/Novice Svet24
21. 4. 2018, 08.00
Posodobljeno: 21. 4. 2018, 14.14
Deli članek:

Po vseh uspešnih ženskih pevskih duetih je priljubljeni glasbenik Jan Plestenjak zdaj moči združil s trenutno najbolj priljubljenim raperjem, ki ruši rekorde.

Facebook
Končno sta združila moči v pesmi, ki govori o prepovedani ljubezni.

Pravijo, da je bila združitev Jana Plestenjaka in Challeta Salleta samo vprašanje časa. In zdaj sta se glasbenik in raper končno tudi zares združila.

IZBRALA STA SI MANEKENKO
Za videospot za pesem Velik je ta svet sta Jan in Challe Salle izbrala manekenko Ano Colja, ki se je na snemanju z glasbenikoma zelo zabavala in komaj čaka, da vidi končni rezultat.

Priljubljeni glasbenik Jan Plestenjak, ki se po enoletnem premoru oktobra vrača na sceno z novim albumom, je za pesem Velik je ta svet k sodelovanju povabil trenutno najbolj vroče ime na naši glasbeni sceni, uspešnega raperja Challeta Salleta. »Challeta sem povabil k sodelovanju, ker menim, da ima res super energijo in ima pred sabo še veliko kariero,« je priznal Jan Plestenjak in razkril vsebino nove pesmi: »Velik je ta svet je plesni komad, lahko rečem celo, da je neko nadaljevanje pesmi Iz pekla do raja in govori o prepovedani ljubezni.« 

POČAŠČENI RAPER

Challe Salle ne skriva veselja ob dejstvu, da sodeluje z Janom Plestenjakom. »Jan je bil med prvimi, ki mi je čestital za mojo uspešnico Lagano, in poznava se že kar nekaj časa. V njegovi pesmi sem gost, ki malo začini in da piko na i super pesmi. Mislim, da gre za lepo kombinacijo dveh artistov in različnih glasbenih zvrsti,« je ponosno povedal Challe Salle.

osebni arhiv
Challe Salle je trenutno najbolj vroč in zaželen izvajalec pri nas.

Arhiv Novice Svet24
Njuna združitev je bila samo vprašanje časa in zdaj bosta Jan in Challe Salle navdušila v skupni pesmi.

Revija Zvezde
V videospotu bo tudi manekenka Ana Colja.