POROKA DOMA

FOTO: Poročila se bo letos poleti v Sloveniji

Eva Jandl
20. 4. 2018, 20.15
Deli članek:

Nekdanja misica in pevka Sanja Grohar, ki v Londonu živi življenje modne blogerke, je razkrila, da se bo njena dolgo napovedana poroka zgodila kmalu, in to v rodni Sloveniji.

osebni arhiv
Sanja je že nekaj časa zaročena z Matejem Kovičem, s katerim se bosta letos vendarle poročila.

Lepotička Sanja Grohar, ki se je že pred leti preselila v London, kjer si je ustvarila uspešno kariero modne blogerke, se je že pred časom zaročila z Matejem Kovičem na mehiški plaži, poroko pa odložila na pozneje. Zdaj nam je zaupala, da se bo vendarle poročila. »Poroka bo letos v poletnem času v Sloveniji. Medeni tedni pa bodo po vsej verjetnosti na rajskih Maldivih,« pravi zaljubljena Sanja, ki si je sicer že izbrala kar dve prečudoviti poročni obleki. 

Revija Zvezde
Bodoča nevesta bo imela kar dve poročni obleki.

Sanja Grohar se je v Londonu "našla" in živi svoje sanje.

DRUŽICE IN »DRUŽKO«  

V Londonu jo njeni prijatelji in prijateljice iz Slovenije večkrat obiščejo in med njimi je izbrala tudi družice: »Moji najboljši prijatelji redno prihajajo k nama in radi pridejo, pa tudi midva sva jih vedno vesela. Družice in 'družko', to je moj najboljši prijatelj Rok, so vsi iz Slovenije, razen Nikice, ki se je prav tako kot jaz preselila v London. Vse družice in 'družko' so moji prijatelji več kot enajst let.«

osebni arhiv
Sanja pride večkrat v Slovenijo, kjer se bo poleti tudi poročila.

Starši se hčerkine poroke seveda zelo veselijo. Sanja pravi, da se vidijo večkrat, razen z očetom. »Mami naju je že obiskala v Londonu, moj oči pa ne potuje z letali, tako da bi moral priti z avtomobilom ali vlakom,« se smeji Sanja in dodaja: »Z zaročencem sva veliko v Sloveniji in so se kar razvadili. Vedno več potujeva in vedno več je obveznosti z blogom in instagramom, a še vedno delam kot projektna vodja na projektih za oglase,« se pohvali pridna Sanja, ki tako hodi še v službo, dela namreč v londonski marketinški agenciji.

Osebni arhiv
Sanja v Londonu živi od svojega modnega bloga in instagrama, poleg tega pa dela v marketinški agenciji.