Ajda Mlakar

Voditeljica zna garati, zna pa tudi uživati

Andreja Comino / Novice Svet24
19. 4. 2018, 20.11
Deli članek:

Ajda Mlakar ne zdrži dolgo pri miru. Tako je aktivna, da ji je včasih kar težko slediti: še ta trenutek je bila na radiu, nato že na televiziji napoveduje vreme, vodi zabavne dele porok ter še najde čas za kavo in svojega partnerja.

Osebni arhiv
Lepa Ajda Mlakar buri moško domišljijo.

Temnolasa voditeljica Ajda Mlakar velja za žensko, ki ji nikoli ne zmanjka energije. »Ne vem, kaj bi mi morali ponuditi, da bi me prikovali na eno mesto. Sem ženska, ki jo zanima veliko stvari in jih vedno poskuša uresničiti.«

osebni arhiv
Ajda pozna skrivnost lepega vremena.

Radio je od srednje šole njena velika ljubezen. »Posebej me je pritegnil zato, ker je glas pri njem edino orodje. Z njim ljudem pričaraš različna razpoloženja, opisuješ svet. Vsakič znova sem navdušena, koliko lahko izrazim z njim. Poskušam ga čuvati, ker vem, da če mi bo zmanjkalo glasu, ne bom imela ničesar. Lani pozimi me je zvilo, mislila sem, da mi bo 'počil'. Storila sem vse živo, da sem se pozdravila. Najbolj mi je pomagalo grgranje prevretega žajblja,« je razkrila Ajda, ki prisega na domačo lekarno in le redko poseže po zdravilih.

Osebni arhiv
Na televiziji se odlično razume z Lili Žagar.

Z VESELJEM OKOLI SVETA

Lepa voditeljica je tudi strastna popotnica. Pred kratkim se je vrnila s potepanja po Latinski Ameriki, nad katero je navdušena zadnja leta. »Bilo je nepozabno. Ljudje imajo veliko manj kot pri nas, vendar so vsi nenehno dobre volje in pripravljeni na zabavo. Še posebej lepe so bile plaže, na katerih bi prav lahko preživela kakšen mesec ali dva,« se je smejala Ajda, ki jo v kratkem čaka zaslužen oddih s svojim dragim, s katerim se bosta odpravila v Španijo. Že zdaj pa nasmejana lepotička načrtuje, kaj bosta počela poleti in kje se bosta potepala.

Osebni arhiv
Potovanja so njena velika strast in zabava.

»Vedno se pustim presenetiti. Odprta sem za vse nove izzive, tako mi lepih stvari in dogodivščin zlepa ne zmanjka,« je povedala simpatična Ajda.