Reka ljubezni

Igralec Domen Valič se vrača na male ekrane

T.P./Novice Svet24
16. 4. 2018, 20.20
Deli članek:

Ekipa Reke ljubezni se v drugi sezoni vztrajno krepi. Na dramo, usodne trenutke, ljubezenske iskrice in romantične zaplete, zabavne prigode, pristnost pokrajine in likov, ki se v njej gibljejo, smo že navajeni.

Ksaver Šinkar
Domen z glavno junakinjo serije Ireno Slak.

Gledalke in gledalci so serijo sprejeli za svojo in v drugi sezoni sta nas že presenetila dva nova obraza: brezkompromisni poslovnež Andrej Majer (Vlado Novak) in skrivnostna Irenina sestra Maja Rot (Urška Taufer).

Po poroki glavnih protagonistov je družina Slak doživela že kar nekaj pretresov in na novo stkanih družinskih vezi, v kulturnem društvu pa se je Sonja (Mojca Funkl) končno posvetila svojim hobijem. Predvsem zato, da se je po alarmantnem bolezenskem stanju končno začela posvečati sebi. In ravno prihajajoča predstava v kulturnem društvu je bila povod, da na Krko stopi nov umetniški lik: Mark Sotler. Upodobil ga bo Domen Valič, ki smo ga v romantični seriji Usodno vino spoznali kot uspešnega, samozavestnega in šarmantnega Erika, njegov tokratni lik pa je povsem drugačen. Kako ga vidi sam, nam je razkril, medtem ko se je na setu pripravljal na nov prizor.

Matjaž Očko
Domen kot umetnik Mark Sotler.

VRNITVE NA TELEVIZIJSKE ZASLONE JE ZELO VESEL

»Moj lik Mark Sotler je igralec, režiser, pisec, umetnik. Kot prepoznaven umetnik pride na Krko k prijateljici Sonji, da ji pomaga pri predstavi z njenim amaterskim društvom in ji tako tudi vrne uslugo,« nam je svoj lik opisal igralec, nato pa dodal, da je zelo vesel, da je nazaj na setu, in da mu vloga Marka, ki je povsem drugačna od vloge Erika, predstavlja nov, drugačen izziv. Komu bo Mark zatresel tla pod nogami na Krki, kdo se ne bo mogel upreti njegovemu šarmu in ali se nam obeta nov ljubezenski trikotnik, pa so vprašanja, na katera odgovore bomo iskali v napetih epizodah Reke ljubezni. Dolgčas nam zagotovo ne bo.