Mobilna verzija
15:48 23. julij 2018

Rene Mlekuž prisluhnil in podprl sedemčlansko družino

Novice Svet24
B.P. / Novice Svet24
0

Naš nekdanji profesionalni smučar v zadnjem času vse pogosteje piše zgodbe, ki kažejo njegovo veliko srce. Zdaj je družino, za katero je zbiral denar, obiskal na domu in ji predal ček.

rene mlekuz

Osem tisoč evrov je Rene predal sedemčlanski družini, ki živi v težkih razmerah in ji bo zbrani denar prišel še kako prav. Foto: Arhiv časnika Svet24

Rene Mlekuž je vesel, ker lahko s svojimi medijskimi prijatelji pomaga tistim, ki pomoč potrebujejo. Zdaj je dobrodelno pomagal že tretjič, seveda pa bo tako nadaljeval. 

Pred začetkom letošnjega Pokala Vitranc je Rene Mlekuž v spomin na svojega dobrega prijatelja in kolega z belih strmin, Draga Grubelnika, s smučanjem že tretjič zbiral sredstva za sedemčlansko družino v stiski iz Radelj ob Dravi. Rene je kot organizator družino obiskal na domu in ji predal donacijo v višini osmih tisoč evrov.

»Vesel in počaščen sem, da vsako leto z memorialom lahko pomagamo pomoči potrebnim. Zdaj, ko sem družino spoznal v živo, sem se še dodatno prepričal, da gredo zbrana sredstva tudi letos v prave roke,« je povedal Rene, ki se vedno z veseljem loti projektov z dobrodelno noto. Tudi akcija za našega motokrosističnega borca Tima Gajserja Gajsiram na Šport TV je ena takšnih. Spomnimo, na prvem dogodku so celotna zbrana sredstva namenili Dragovemu sinu Maksu, na drugem Grubinem memorialu so z zbranimi sredstvi pomagali 17-letnemu Timu, letos so zbrana sredstva šla sedemčlanski družini.

rene mlekuz 2

Rene Mlekuž in Tim Gajser Foto: Marko Ocepek

Vaš prispevek