Presenečenje

FOTO: Miran Rudan ima zlato srce

Teja Pelko / Novice Svet24
14. 4. 2018, 20.38
Posodobljeno: 14. 4. 2018, 20.44
Deli članek:

Frontman skupine Pop design je s svojim obiskom presenetil stanovalke in stanovalce DEOS Centra starejših Notranje Gorice.

Revija Vklop
Miran z nastopom ni poskrbel samo za predihanost pljuč oskrbovancev, temveč tudi za fizično kondicijo in obilo smeha.

Miran je oskrbovancem tudi zapel, izkazalo pa se je, da ima med to populacijo zelo veliko oboževalcev, saj so mnogi od njih poznali njegove pesmi in mu pritegnili. Glasbenik je na vse naredil izredno lep vtis. »Rudan je izredno simpatičen in zgovoren gospod. Stanovalke in stanovalci, zaposleni in svojci so prepevali skupaj z njim, zasrbele so nas tudi pete, tako da smo poskrbeli ne le za predihanost pljuč, temveč tudi za fizično kondicijo in obilo smeha,« so sporočili iz centra.

DEOS Center starejših Notranje Gorice
Miran Rudan

TUDI RUDAN IMA MAMO V DOMU

Glasbenik tudi iz lastnih izkušenj zelo dobro ve, kaj starejšim pomeni takšen obisk, saj ima mamo v domu upokojencev. Kot edinček je glasbenik nanjo zelo navezan, pogosto jo obišče. »Moja mama je sicer še čisto v redu. V dom je šla, ker so ravno imeli prosto mesto, pa še zraven svoje sestre je lahko bila. Zanjo je tam zelo dobro poskrbljeno. Ona ima tam hotel. Dostikrat po kakšnem napornem koncertnem obdobju vprašam, koliko bi mi računali za 10-dnevno oskrbo,« je v smehu pred kratkim dejal Rudan.

DEOS Center starejših Notranje Gorice
Miran Rudan

DEOS Center starejših Notranje Gorice
Miran Rudan