Gorske sanje

Bolj kot videz so mu pomembna dejanja

Teja Pelko / Novice Svet24
14. 4. 2018, 21.15
Deli članek:

Dario Nožić Serini, igralec, ki trenutno v nadaljevanki Gorske sanje upodablja Roka Starmana, je s svojim likom in stasom požel številne simpatije predvsem med predstavnicami nežnejšega spola.

Planet tv
Dario v seriji Gorske sanje ljubi Matejo Rebnik (igra jo Vesna Ponorac) …

Njihovo pozornost je prvič vzbudil že v najstniški komediji Julija in Alfa Romeo, veliko pa je je (bil) deležen tudi v Eni žlahtni štoriji in kot član glasbene skupine Matter, tako da mu ni tuja.

Glavni junak Gorskih sanj je sicer že nekaj časa oddan. Srečo v ljubezni je našel v igralki Anji Drnovšek, ki jo ljubitelji slovenskih serij zelo dobro poznajo iz nadaljevank Usodno vino in Reka ljubezni, skupaj sta ustvarila tudi avtorski projekt Sylvia.

M24/Marko Vavpotič
… v resničnosti pa njegovo srce pripada igralki Anji Drnovšek.

Želi biti dober človek 

Dario se poleg igralstva umetniško izraža še s pisanjem pesmi, poezije, ustvarjanjem elektronske glasbe, slikanjem na platno in videoprodukcijo. 

Igralec seveda nima nič proti, če se zdi kakšni gledalki postaven, si pa bolj kot z videzom želi navduševati s svojimi dejanji. »Trudim se, da nihče ne trpi zaradi mojih besed ali odločitev. Kadar imam izbiro, bom gotovo izbral tisto, ki se mi zdi boljša ne le zase, ampak tudi za druge. Pa ne gre za to, da bi zdaj čez noč mislil, da sem zaradi svoje prepoznavnosti postal neki vzgled. Preprosto se mi zdi, da je to, kakšen človek boš, stvar odločitve. Zakaj se torej ne bi odločil za najboljšo od vseh možnosti?« je dejal Dario, ki očitno ni lep le navzven, ampak tudi navznoter.